Frågor bland kommentarerna ???

Hej Hej.

Det kommer ibland en del frågor i mina kommentarer som jag inte svarar på där utan jag har valt att samla ihop dem i ett inlägg istället. Så här har vi de senaste frågorna som jag fått.

kamillasvarar

Stående semla i varm mjölk? Det har jag faktiskt aldrig testat, har du?

Jag har testat i varm mjölk för många år sedan då en kompis familj åt semlor så. Tyvärr var det inget för mig. Semlor ska vara de klassiska tycker jag.

Värderar du inläggen du gjort också? Jag förstår nog inte denna frågan så bra men det gör jag inte. Jag har en bloggplan som ligger och där utöver lägger jag in dagliga inlägg som följer mitt liv och mina dagar.

Så roligt, hur gör ni betalar ni portot varje gång eller hur funkar detta? Detta handlar om frakten av Länka med kärleks vandrande Hjärta. Frakten betalas av mottagaren skulle denna inte kunna lösa den vid den tidpunkten så fixar vi den så att Hjärtat kan göra sin Sverige resa.

När var det första gången du gjorde naglarna? Första gången jag fixade naglarna och gjorde gelenaglar var i augusti 2008. Sedan dess har jag haft naglar. Kanske skulle jag visa på naglar jag haft genom tiderna. Vad tror ni om det?

Är den okej att se på även om man inte är förtjust i Lady Gaga? Ja det tycker jag verkligen. Detta handlar om filmen A star is born . Filmen var riktigt bra tycker jag. Se den om ni inte gjort det.

Sååå fin den i is blev med blommorna och så. Har du gjort något så den alltid kommer att hålla? Har du köpt någon sorts form eller har du gjort en själv? Jag har inte gjort mer än att använt mig av olika hinkar och sänkt ner något i mitten som får bli hållet. Sedan har de stått ut och frusit till. Nej nu när det töar här i Stockholm så smälter de tyvärr.

Hur är det med Bingo och Katrin, poddar de fortfarande eller är det gamla avsnitt? Det är nya avsnitt som kommer varje vecka med dem från Relationspodden. Jag har följt dem länge och bara älskar dem.

Ohh så härlig dag ni hade och jag bara älskar dina termobyxor,var ifrån? Mina brallor är från HM och deras barnavdelning för flera år sedan. Köpte dem på rean när jag pajade de jag hade på jobbet i förskolan. Nu använder jag dem mycket för de är fleccefodrade i rumpan.

7

 

 

 

 

 

10 thoughts on “Frågor bland kommentarerna ???

Add yours

 1. Kul att få läsa lite svar på frågor. Det var längesen jag åt semla med mjölk. Tycker mest det blir slabbigt så föredrar utan som du. 🙂
  Skulle vara kul att se dina naglar du tidigare haft.

 2. Massa schyssta svar! Min mormor serverade semlan med varm mjölk. Tyckte det var ok, men i stort har jag inte mkt för semlor alls så tittar glatt när andra äter istället 🙂

 3. Smart att samla svaren i ett inlägg! Hetvägg, semla i varmmjölk är då ingen favorit här. Testade en gång men nej.

 4. Semla med mjölk? Haha, det har jag aldrig hört talas om. Kul idé med att svara på frågor såhär. Det ger ju oss läsare chansen att lära känna dig. 🙂

 5. Så roligt att du lyfter frågorna från kommentarerna och svarar på det här viset. Jag vill väldigt gärna se bilder på naglar som du haft genom åren 🙂

 6. Bra ide att samla dem i ett enda inlägg och svar på, något att tänka på inför framtiden ❤
  Jag är ingen semle i mjölk fantast, vill ha dem som de är ❤

 7. Minns att jag som barn åt semla med mjölk. Nu vill jag ha den på vanligt vis om jag äter. 🙂 Kul att läsa dina svar på frågorna som du fått!

 8. Vad kul att du svarade på frågorna och även få läsa dom. Vad tråkigt att det töar i Stockholm nu här hos mig är det kallt och mycket snö 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: