Vilken bra smak jag har!

Halloj.

Hur har ni haft det idag? Jag har haft en ganska bra dag då jag kunnat reglera min energi ganska bra. Eller så hade jag möjlighet idag att lyssna på vad kropp och själ sa efter att jag vaknade på tok för tidigt och inte alls mådde bra på morgonen. Ska sanningen fram så sov jag en stund på eftermiddagen vilket var skönt för det var precis vad jag behövde.

Starkt gjort av mig att avstå…

I förmiddags åkte jag ner till SurÅdeg och tog en fika med Sanna. Det var verkligen för länge sedan vi hann fika så vi hade massvis att prata om.  Jag måste bara slå ett slag för stenugnsbageriet SurÅdeg här i Tumba som verkligen är ett toppen ställe. De har en ursnygg miljö och det som jag tycker är så charmigt är att det är fönster glas mellan serveringsdelen och bageriet. Så medan du sitter och fikar eller äter kan du tjuvkika på bagarna medan de bakar. Me Like på den! Jag var superduktig idag och tog bara en latté medan Sanna mumsade semla. Det är verkligen stort för mig som sedan förra måndagen drar ner på socker.

29e29f

Vilken bra smak jag har!

Efter fikastunden åkte jag och hämtade ut mina paket som kommit. Mina fredagspresenter bland annat och lite schampo och annat kul från Lyko. Säga vad man säga vill men visst är det lite extra roligt att shoppa hår och skönhetsprodukter. Idag ska jag testa nya saker vilket är så roligt.

29 gg29ii29hh

Snöigt på Uttransjön.

Jag gav mig utefter lunchen på en snöpromis genom skogen ner till Uttransjön. Vår älskade fina lilla sjö här i Uttran som nu är frusen. Det syntes att många hade varit ute och gått på isen. Vilket är mysigt men jag har respekt för att gå på isar sedan en man gick genom isen när jag var barn.

29a29b29c29d

Kan gissa vad som kommit?

Datorsladden har kommit!!! Prisa Gud nu kom min sladd. Tänk vad handikappad man kan bli och känna sig om den elektronik man har runt sig inte alls funkar som den ska.

29

29

PUSS PUSS

10 thoughts on “Vilken bra smak jag har!

Add yours

 1. Åh så mysigt, semlor och trevligheter. Det där med isen är jag väldigt lik dig med respekt för isen. Vi brukade vara tvungna att åka skidor på isen när jag var liten. Ute på en liten Å som gick bakom skolan, jag hade ångest varje vinter av det där. Minns hur jag tittade ner där i djupet och kände rädsla. Än idag framkallar det där ett obehag inombords.

 2. Vad mysigt att fika! Jag hade inte kunnat motstå frestelsen, men om du inte vill äta så mycket socker just nu så var det ju bra gjort 🙂
  Jag har också stor respekt för isen! Tycker det är väldigt obehagligt och är inte gärna ute på den.. Ska jag åka skridskor så får det vara i en ishall! 🙂

 3. Så roligt och mysigt att ta en fika och jättekul att man kan se när dom bakar 😛 Vilken känsla att hämta sitt/sina paket 🙂

 4. Haha ja man blir verkligen påmind om hur mycket man är beroende av dator/mobil när det inte fungerar som det ska. Vad du är duktig det är gott med latte. Och jättefina bilder på isen 🙂

 5. Också väldig respekt för att gå ut på isen jag går gärna längst kanten.
  Mysigt att fika ju, älskar min bagarstuga i centrum här sitter man ute på sommaren så ser man dom bakar jätte mysigt.
  Ha en fin kväll kram

 6. Vad häftigt att man kan se in till bagarna, det har jag aldrig varit med om. Det är helt okej att ta sig en vilostund under dagen. Jag har svårt att hålla mig vaken till kvällen om jag inte får sova en stund på dagen.

 7. Socker är något jag också ska börja dra ner på, men helgerna är sååå svåra 🙈
  Dock veckodagarna vill jag bli strikta med för det är så onödigt.

 8. Äntligen har du fått din efterlängtade dator sladd. Härligt! Nu är allt som det ska 😉
  Spännande att prova nytt från Lyko 👍👍
  Skönt med promenad, jag tog två små i går och fick till ett underbart kort som ja la upp i bloggen, ovanligt för att vara mig att få till snygga kort 😉

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: