Vi borde starta företag.

Hej.

För er som missat jag att har en blogg grupp på Face Book tillsammans med en bloggvän säger det nu igen. Länka med Kärlek heter vi. Att jag är en galen panna som kan hitta på de mest galna ideérna kände jag ju redan till men att Mirre var precis lika som jag hade jag ingen aning om.

veckoschema1

Vi borde starta företag.

Jag får många frågor om det inte tar tid att ha en blogg grupp. Jodå det tar tid men det är också så att den tiden det tar är oftast rolig och inspirerande. Många gånger har vi fått frågan om vi behöver fler som är Admin i gruppen vilket vi tackat nej till på grund av att vi tro att det skulle bli för rörigt för oss. Vi har en bra och trygg grundstruktur som vi står på vilken gör att vi inte längre har så mkt att prata om kring upplägget.

Det roligaste är att bolla alla de ideér som vi får för att se om de är genomförbara. Tro mig många av de vi fått har vi kastat bort lika snabbt. Satt igår kväll och skulle skriva ihop  detta inlägg men ögonen gick i kors till slut så jag får skriva slutet nu. Är det någon jag skulle starta företag med så är det Mirre. Vi är båda påhittiga, nytänkande, lite halv tokiga och sedan går det snabbt från idé till handling.

Vad vi sedan skulle starta för företag har jag ingen aning om men jag pratade igår med en vän som har företag där ägandet är delat och hen beskrev att det var svårt för nytänk, tog alldeles för lång tid för att komma framåt med nya beslut osv. Då tänkte jag på vår blogg grupp och gjorde min egna jämförelse. Vi har inte svårt för nytänk eller är långsamma med beslut vi är nog åt andra hållet i så fall för snabba med beslut så vi får bromsa oss själva.

Det är fredag i dag.

Jippi!!!

21b

puss1

 

28 thoughts on “Vi borde starta företag.

Add yours

 1. Vad roligt att läsa att ni trivs så bra tillsammans och har då mycket idéer med Länka med kärlek.
  Det låter som att personen du pratat med om företag startat upp med fel person. Det gäller verkligen att vara säker innan man ger sig in i ett företag tillsammans.

 2. Kul att ni trivs så bra ihop, det är ju ett måste när man driver en grupp tillsammans. Får väl se om ni kommer på någon bra företagsidé, det kanske slutar med att ni slutar på era respektive jobb och börjar om på nytt? 😀

 3. Ni är så grymma både två. & skulle ni starta ett företag ihop så är jag säker på att det skulle bli en succé oavsett vad de skulle vara för företag😊

 4. Ni är fantastiska ihop ❤
  Jag tycker inte heller ni ska ta in fler, inte när ni fungerar så bra tillsammans. Era ideér funkar ju så bra ❤

 5. Va härligt att ni två har hittat varandra som kan göra den här den här gruppen tycker verkligen det är sjukt bra utav er två . Hoppas ni bildar ett företag en vacker dag 😀

 6. Partner in crime, min vapendragare, min bästa kollega det är du det. Samt ja vi skulle verkligen kunna starta ngt tillsammans, det vore askul =D. Det vi pratade om igår, jaa det får vi gnugga geniknölarna mer på, samt tack för dessa ord, <3

 7. Er grupp är en av de trevligaste på fb inom blogg kategorin. Ni skulle verkligen bli ett bra team om ni startar ett företag ihop.

 8. Det är verkligen fantastiskt när man hittar människor som man fungerar så bra med. Håller verkligen med om att även om saker tar tid ibland så kan det ge så mycket inspiration och glädje att det är värt det ändå 🙂

 9. Det är så himla kul när man möter på någon som verkligen kompletterar en i det man gör tillsammans. Ni är två guld-tjejer så hur kan det bli annat än lyckat.

 10. Men huur kul?! Ni borde ju köra!! Jag tror ni skulle komma långt. Vad härligt att du känner så om en kollega och bloggpartner. Kände ni varandra innan ni kom i kontakt pga bloggen?? Kram <3

 11. Jag ser med glädje fram emot allt det där roliga och inspirerande nytänket i gruppen. 🙂 Ni är båda fina och bra admins och sköter gruppen så bra. Det är definitivt min favoritgrupp just nu. Jag mår aldrig dåligt av att posta där, och jag mår aldrig dåligt av att kanske ha missat någon kommentar eller så. Att inte bli uthängd eller bemött med Hitler-fasoner om en kommentar inte råkar gå fram eller om man någon gång har missat eller slarvat är så mycket värt för mig. <3

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: