Fredagens – Fika, fokus och present.

Hej Hej.

Vet faktiskt inte hur jag ska börja detta inlägg just nu. Jag var precis inne hos en av mina bloggvänner Sofia som hyllat mig på sin blogg idag vilket gjorde mig såå glad. När jag därefter började läsa alla kommentarer som handlade om mig blev jag alldeles tårögd. Så nu sitter jag här i soffan och är alldeles rörd med mascara runt hela ögonen. Men vet ni alla att jag har svart mascara runt hela ögonen gör mig ingenting.

Tack Tack Tack alla fina för de fina orden.

 

Fredagsfika–Precis som alltid är det fredagsfika för mig på fredagar. Denna fredagen var det mer speciellt med fikastunden än många veckor innan. Vet ni varför? Jo för att jag, Kamilla varit socker fri fyra hela dagar. Det är knappt jag kan tro det själv men det är sant. Jag har blivit så peppad av flera av mina bloggvänner att ta bort socker eller bara minska ner på socker. Så min plan från i söndags blev att fredagsfika fick vara kvar plus en dag då jag får äta gotte.

SurÅdeg , det nya stenugnsbageriet här i Tumba fick fikabesök av mig idag. Tidigare så har jag bara varit där och handlat bröd.  Hur som helst så måste jag verkligen tipsa om Tumbas nya trevliga och fräscha bageri som dessutom hade riktigt goda semlor. SurÅdeg kommer garanterat snart få besök av mig snart igen.

25g25i25j25k25l

Fredagsfokus –Idag hade jag bästa fokus när jag drog luvan över huvudet med Bingo & Katrin i lurarana och gick ut i vintervädret bort bort min fredagsfika. Helt underbart att bara gå och lyssna i min egen lilla värld i stora luvan på min nya jacka.

25n25o

Fredagspresent – Jag måste varit riktigt snäll denna veckan så fina fredagspresenter som jag klickade hem till mig själv. Idag hade jag ingen energi för att åka in mot stan så jag valde att webbshoppa och få paket på posten istället. Det funkar minst lika bra. Jag var inne på Lyko och köpte nytt schampo och hårprodukter när jag bestämde mig för att se om jag kunde hitta något kul hos dem vilket jag gjorde. Läppglans tycker jag är så roligt och jag har på tok för många redan men vem vet det kanske är detta som är min nya favorit. Jag kikade även i hos Björn Borg på hans rea sidor och hittade dessa supersnygga träningstights. Som sagt jag har var snäll och jobbat på riktigt bra med mig själv sista tiden.

25e25jan1

Sötnosar nu måste jag göra klart inlägget om

Veckans Blogg hos Länka med Kärlek.

Bloggaren ska nämligen presenteras imorgon lunchtid.

7

40 reaktioner till “Fredagens – Fika, fokus och present.

Lägg till

 1. Åh, jag behöver verkigen också dra ned på mitt sockerintag… Får ångest av bara tanken!
  Roligt att du också lyssnar på Bingo & Katrin! Jag älskade verkligen deras podcast förut men nu har jag helt kommit av mig och lyssnar knappt längre då jag tycker att den blev så mycket tråkigare mot hur den var i början 😦

  Gilla

 2. Du ska vara glad över det de är ju så sant med. Samt så gott med semla. Sedan var det ju snygga tight oh läppglans du beställt, gjorde du helt rätt i =D

  Gilla

 3. Det glädjer mig verkligen att det gjorde gott i ditt hjärta med lite extra kärlek igår, det förtjänar du verkligen. Men alltså gud vilken god semla, man blev så sugen på det nu haha 🙂

  Gilla

 4. Härligt att få äta en god semla efter att ha varit sockerfri i fyra hela dagar! Dessa fredagspresenter låter väldigt lyxiga så förstår att du måste ha varit väldigt snäll 😀 trevligt dessutom att få så himla fint hyllande till dig!

  Gilla

 5. Vad duktig du har varit med att hålla dig sockerfri! Älskar också att plugga in en podd och avskärma mig med en luva när jag är ute o går! Semlan såg mums ut 🙂

  Gilla

 6. Så härligt att köpa presenter till sig själv. Det råkade jag också göra i veckan. Råkade få syn på en grej som jag velat köpa länge, men tyckt var lite för dyr. Nu var det rea på rean och jag hade en värdechek som tog en del av summan, så det var bara att passa på 😉

  Gilla

 7. MEN HUR GRYMT?!??? Jag börjar min sockerfria månad i februari, hoppas hoppas hoppas att jag klarar det bara, hahah. Tack för din motivation ❤ Gott med fredagsfika, älskar att du unnar dig fika och nya saker varje fredag, haha. Vill också börja med det. Kanske lättare att hålla sig ifrån de resterande dagarna isf. Kram!

  Gilla

 8. Du var verkligen värld att bli hyllad! Du har en otroligt fin blogg😘 sån tur att jag med ska äta semla nu annars hade jag blivit smått avundsjuk 😊

  Gilla

 9. Visst är det underbart att bli hyllad av Sofia, underbara kommentarer, jag har inte varit inne än och kikat, men vet att du är värd en massa kärlek ❤
  Jag åt semla idag, men bara från ica maxi, men den dög bra ändå. Jag är som du verkar vara, tokig i semlor 😊

  Gilla

 10. Varje gott ord om dig förtjänar du verkligen. Jag tycker att man ser/märker att Du inte alltid har haft det så lätt och att du jobbar en hel del med dig själv. Det inspirerar alla oss andra att inte ge upp utan att fortsätta kämpa även de dagar när allt känns tufft ❤️

  Gilla

 11. Såg ut som en riktigt mysigt fik! Och vilken bra fredagspresent. Jag har fått inspo till de, och har funderat i några veckor på om jag med ska införa en present till mig sjäöc, kanske en gång i månaden iaf 🤭👌🏼

  Gilla

 12. Vad duktig du är som är sockerfri, fortsätt kämpa! Finns ju mycket gott som inte innehåller socker! Jag och en klasskamrat har vart på ett fik här i närheten som bara serverar rawfood. Vi fikade snickerskakor som inte innehöll socker men som var goda ändå =) ROligt att det kommer mer och mer sådant =)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: