Hit och dit hela långa dagen.

Hej.

Det blev allt en konstig lördag tycker jag nog allt. Det dummaste var att min dator laddare gick sönder så jag inte kunde använda min egen dator. Suck säger jag på den. Det är så enerverande att behöva köra blogg och fotofix på en MAC när jag inte är van och det inte är mina program i den datorn. Hoppas verkligen att Dustin är snabba att leverera rätt sladd till mig nu.

Lördagen blev lite hit och dit hela långa dagen.

Jag hade svårt eller har att komma till ro när datorn inte funkar den som är mitt allt kan jag ärligt säga. Hur som helst så får jag försöka göra något vettigt av bloggen så gott det går. Hela lördagen blev en hit och dit dag men hur många körningar som helst, dator krångel, hemmafix, handla och bio med fika. Imorgon eller dag önskar jag mig en skönare dag om det kan gå för sig.

Jag tycker själv att jag räddade eller tog hand om Gerbra blommorna som kroknade när jag klippte av dem och placerade dem på ett fat med lite vatten på.

26f26g

Bästa rea fyndet.

Medan sonen tränade igår åkte jag till Ica Maxi och handlade. Precis som förra gången jag var där hamnade jag på reaavdelningen eller hörnan ska man nog säga. Jag kom ut med varor för 479kr som jag endast betalade 99kr för. Det tyckte jag kändes riktigt bra. Bra rea fynd säger man ju inte nej till i alla fall inte jag. Boken med alla goda recept till julbaket är jag mest nöjd med. En mycket fin bok med härliga recept för endast 45kr.

26c26b26d26e

Britt – Marie var här!!!

I lördagskväll åkte Tilda och jag till Heron och gick på bio och tog en fika med Cicci. Vi tittade på Britt – Marie var här. Jag tyckte mycket om filmen som hade ett viktigt budskap som jag tolkade att man aldrig ska leva efter någon annans liv utan sitt eget. Filmen är verkligen mycket sevärd tycker jag. Testade även på en veganlatté på Waynes som jag inte alls tyckte om. Jag gillar havremjölk i vanliga fall men i kaffet blev det bara fel. Havremjöl för mig passar nog allra bäst i smoothie.

26a26kk26uu

Sötnosar – Nu måste jag verkligen gå och lägga mig för klockan är på tok för mycket.

natti

Kramis

 

23 thoughts on “Hit och dit hela långa dagen.

Add yours

 1. Så typiskt med sladden till datorn, man står ju lite handfallen när ens saker slutar fungera 🙁

  Och vilka perfekta saker du lyckades fynda, älskar när man kan göra bra fynd på rean.

  Hoppas att din söndag blir lugn & skön 🙂

 2. Låter som om du haft en bra dag, trotts tråkigheterna med datorsladden. Den filmen skulle jag gärna vilja se, sett den på nyhetsmorgon och hört gott om boken 🙂

 3. Datorkrångel, eller ja tekniska krångel överhuvudtaget är såå frustrerande! Sånt ska bara funka! Hoppas de löser sig snarast!!
  Vilka grymma fynd du gjorde, jag brukar också fynda på Maxi! 😊🙌🏼

 4. Det där är livsglädje tycker jag :D. Även om du farit omkring och man blir frustrerad när datorn inte fungerar så är det ändå något bra bakom. Tänk allt man kan förgylla dagen med bara för att man inte använder datorn. Jag brukar tänka på sådant när jag är på semester i husvagnen under sommaren, att bara vara och leva. Jag älskar bloggen och att läsa bloggar, att kolla sociala medier men någonstans älskar vi nog alla livet mera.

 5. Usch så tråkigt med datorn jag hade fått panik, hehe! Men biomys är ju alltid trevligt, den filmen vill jag med se men får panik av bio så får vänta tills jag kan se den hemma.

 6. Åh fy, förstår det. Avskyr när jag ska göra något på min mans macbook.. eller hans iphone.. Gillar mina rutiner och att känna mig ”hemma” när jag gör saker haha.
  Lite trist när man kommer ur fas sådär när det blir flängigt och saker inte går som man vill, men det lät ju ändå himla trevligt med bio 🙂 Hoppas ändå det är dom bra stunderna som sätter sig på minnet sedan och inte allt strul 🙂
  Förresten, jättesmart med blommorna! Det måste jag komma ihåg nästa gång jag har en bukett hemma som håller på att ge upp 😛

 7. Hehe ja jag märkte det igår att du fick lite spel på datorn, fniss, hoppas att sladden kommer snabbt nu då? samt så mysigt att gå på bio med en kompis, så viktigt

 8. Förstår precis vad du menar med att det inte känns bra när tekniken inte fungerar. Om jag inte kan använda min dator som jag vill så blir det bara knas. Men vad roligt med biobesök och att du fyndade på Maxi. Det är alltid roligt när man hittar saker billigare. 😊 Hoppas att du får en bättre söndag.

 9. Gud vad jobbigt när datan ej vill funka , vet hur man blir när telefonen kaosar då man har hela livet i telefon typ 😅 hoppas datan funkar sen .

 10. Så tråkigt att datasladden gick sönder, man blir ju verkligen frustrerad när något sånt händer en. Vilka bra fynd du kom ut med från maxi. Jag älskar när man kan göra såna bra fynd. Även om du har fart omkring hela dagen så verkar det ändå som att du hade en bra lördag

 11. Finns ingenting som är så irriterande som elektronik som inte fungerar som det ska. Det är fördelen med macbook, att man kan köpa en ny laddare snabbt i butikerna och inte behöver få leverans. Trots att man inte använder datorn hela dagen så är det ett irritationsmoment i bakhuvudet även när du står och lagar mat. Det är SÅ ROLIGT att fynda förresten. Älskar loppisar och REA ❤️

 12. Åh jag minns när jag bytte från pc till mac. Nu skulle jag aldrig välja något annat. Jag hoppas att din sladd kommer snart. Dustin brukar vara ganska snabba! Tack för recensionen då ska jag nog allt gå och se den. Kram

 13. Jag förstår verkligen frustrationen med laddaren. Jag glömde min på jobbet i fredags och innan jag kommit iväg för att hämta den igår gick jag som på nålar. Så frustrerande att inte kunna jobba på som man tänkt.

 14. Ush så tråkigt att den gick sönder! Men wow vilka fynd du gjorde 😊 jag älskar när man fyndar och verkligen vet hur mycket man tjänade på rean 🙂

 15. Ush så tråkigt att den gick sönder! Men wow vilka fynd du gjorde 😊 jag älskar när man fyndar och verkligen vet hur mycket man tjänade på rean 🙂

 16. Så tråkigt att dataladdaren gick sönder :/ Hoppas den nya kommer fort 🙂 Rosa gerberor är så fina 🙂 Vilket fynd du gjorde 🙂

 17. Trist med datasladden, dustin brukar vara snabba, så den är nog hos dig idag eller imorgon 😊
  Så mysigt med bio, den kanske jag ska gå och se, tack för tips 👍
  Oh så fint det bleb med blommorna 👍

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: