Bubbel och Bio.

Hej.

Klockan är på tok för mycket men när jag ändå fortfarande är vaken så gr jag miog av med inlägget om fredagskvällen.

Bubbel och Bio.

R överraskade mig med bio och bubbel på Oleary´s innan filmen. Vi åkte till Heron City och drack bubbel och snick snackade innan bion började. Fredagsbubbel kan ju aldrig bli fel liksom. Vi tittade på ”A star i born” som Robert velat se länge men då vi tänkt åka iväg var biljetterna slut. Filmen tyckte jag var riktigt bra. Bra musik, snygga skådisar och en fin handling . Har ni inte sett den ännu se den för filmen är mer än sevärd av min får den fyra Kamilla.

18bio318bio118bio

natti

♥ Puss Puss ♥

 

 

22 reaktioner till “Bubbel och Bio.

Lägg till

 1. Så härligt att umgås på tu man hand sådär. Jag har hört talas om filmen förut men inte sett den. Efter ditt tips nu så överväger jag faktiskt att se den. Ha en fin dag nu!

  Gilla

 2. Men så härligt att få komma ut, bubbel och bio låter ju nästan för bra haha. Den filmen hade jag också velat se men får vänta tills man kan se den hemma.

  Gilla

 3. Men hur mysigt blev inte din Fredagskväll. Blir ju superavis 😉
  Jag har också velat se den, men det har inte blivit av ännu 😔

  Gilla

 4. Jag gillade också filmen! Tycker verkligen att skådespeleriet och musiken lyfte historian otroligt mycket. Dock tycker jag att den blev lite långdragen och seg i mitten. Det var en lång period där då det inte hände någonting alls tycker jag. Men i det stora hela håller jag med dig om att den är otroligt bra 🙂

  Gilla

 5. Åh vilken härligt slut på veckan och början på helgen. Det ser riktigt gott ut och har hört att filmen ska va bra, kul att ni också tyckte den var bra 🙂

  Gilla

 6. Så härligt att bli överraskad sådär med bio och bubbel!😃 Kul att filmen var så bra att du kan rekommendera den! Jag blev sugen nu på att gå och se den😊

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: