Köksdrömmar med Frontapply.

” Inlägget är i samarbete med Frontapply ”

frontapply-logo

Hej.

Varje år i januari blir det inte bara en nystart med nytt år för mig. Utan hela jag går igång och vill skapa, drömma och planera för nya roliga och spännande projekt. Just nu drömmer jag ofta och mycket om att flytta in till stan igen. När barnen var små var det okej att bo där vi gör men jag vill in mot stan igen. Självklart när man drömmer och en av mina närmsta vänner planerar för deras husbygge som snart sätts igång så planerar även jag för mitt nya kök som kanske aldrig blir av men i drömmarna kommer det bli så himla fint.

Svart eller vitt?

Det har varit en stor fråga om köket skulle vara vitt eller svart. När jag kikade runt i alla butiker och inspirationskällor kom jag fram till att köket får bli svart och vitt. Lite så här tänker jag mig – fint eller hur!

06.-ikea-kok2-700x616

Kökshandtag är inte alls svårt.

Jag har hittat mina handtag som jag vill ha på underskåpen, överskåpen får vara utan. Handtagen ska vara enkla, stilrena och diskreta och synas så lite som möjligt men ändå synas. Hos Frontapply hittade jag de perfekta kökshandtagen för mitt nya kök. De har ett brett sortiment av både kökshandtag och knoppar. Perfekta handtagen till mina svarta underskåp hittade jag när jag använde mig av Beslagsväljaren inne hos Frontapply.se.

handtag-kok-1200x500

Kundens favorit = säkert kort.

När jag bestämt mig för Handtag Brohult M  visade det sig att jag valt storsäljaren. Det kan ju bara betyda att detta handtaget kan inte vara fel alls.  Handtag Brohult M är förnicklat och är matt svart vilket skapar en kontrast som passar de flesta kökstyper.

handtag-brohult-m-fornicklad-svart-397045-11-cc-128-mm

Dagens tips från mig….

Är ni ute efter nya handtag eller beslag kika in hos välsorterade Frontapply som jag gjorde de har över 1000 produkter av hög kvalitet för snabb leverans och alltid till bra pris. Frontapplys enkla sorteringsfunktion som hjälper dig att sortera på CC-mått, utförande och finish. Hur smidigt som helst!

Ha en bra dag.

Kram

” Inlägget är i samarbete med Frontapply ”

22 thoughts on “Köksdrömmar med Frontapply.

Add yours

  1. ett jättefint kök, vi valde också att göra vårt i Svart och vitt när vi byggde, men själva inredningen är vit och så har vi en svart fondvägg och svartvita gardiner och svarta bänkskivor.

  2. Vilket bra tips! Jag bor i hyreslägenhet och våra hyresvärdar är inte så pigga med att renovera, men den dagen vi får nya eller ommålade köksluckor då ska jag investera i nya fräscha skåpshandtag. Då får de gärna vara enkla och stilrena som är enkla att hålla rent för att hålla dom fräscha längre.

  3. Du kommer uppnå din dröm om att flytta till stan . Man ska drömma och det är okey att det tar tid innan det verkställts . Kram 💕

  4. Vi håller på och ritar kök till vårt blivande hus och har bestämt oss för ett grått, jag har varit inne på mässing eller guldhandtag eller knoppar ett tag men kan verkligen inte bestämma mig. Får ta och kika in på FrontApply! Jag hoppas att ni kommer in till stan igen, förr eller senare ❤️

  5. Kök är så roligt o bygga. Det gjorde vi till vårat nuvarande boende! Det man inte ska snåla med är eluttag o bänkyta. Dock så kommer jag ha svår ångest när vi flyttar för jag älskar vårat kök 😂🙈

  6. Vi håller på att titta på både lägenheter och hus, letar efter det perfekta. Just kök och badrum har jag tänkt en del på och handtag gör så mycket 🙂

  7. Så jäkla snygga kök 😍 Jag ska be min hyresvärd fixa mitt kök.. Här så gamla luckor m.m. så varje gång jag städar så lossnar färgen.. Och det ser bara skitigt ut

  8. Så roligt samarbete, förstår att du vill flytta in till stan, verkligen såååån lyx! Dock är det så dyrt om man nu skulle köpa en lägenhet. Skulle jag fått välja helt fritt skulle det varit vitt, allt skulle varit vitt, heh. Medan min sambo vill ha mycket svart, inte bra kombo. Kram <3

  9. Men gud vad spännande att du har tankarna att flytta! Ska helt klart in och kika där för i framtiden står man väl där själv och ska renovera köket 🙂

  10. Jag tycker dom har så himla mycket olika stilar och varianter, vilket är super såklart! Älskar att man kan testa olika färger och se hur det skulle se ut med.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: