Äntligen Fredag igen…

Godmorgon.

Tänk att det äntligen är fredag igen. Som jag längtat efter denna dagen. Jag älskar mina fredagar då jag ger mig och gör dem lite speciella för bara mig – Min dag helt enkelt.

18

Äntligen Fredag igen…

På schemat idag står att ta en fredagsfika på Vetekatten innan jag ska gå och fixa nya naglar igen. Jag är så dyngtrött på mina gråa naglarna nu så imorgon blir de ljusare igen. Sedan ska jag hitta mig en fredagspresent och förmodligen äta lunch eller göra en Titta på Stockholm, jag får se vad energin tar vägen. Men jag är taggad så nu kör jag fredag….

201702021457318236_sbig

18b

7

29 reaktioner till “Äntligen Fredag igen…

Lägg till

 1. Kan verkligen förstå att du älskar fredagar när det är din ta hand om dig själv dag. Hoppas du hittar något riktigt fint till dig själv idag, väntar med spänning 🙂

 2. Det låter som att du har en härlig dag planerad! Jag ser också fram emot en fredagsfika fast här hemma med lyxbullar från Broder Jakobs här i Lund 🙂 Jag hoppas att du får en fin helg!

 3. Åh, men vilken bra idé att ha fredagar som en egendag sådär, en extra boost inför helgen 😛 Blev lite motiverad att ta fredagarna till lite extra ”ta hand om mig-fixande” 😛 Mina naglar skulle åtminstone inte gnälla över lite kärlek haha.

 4. så härligt med nya fixade naglar inför helgen, då får du känna dig lite fredagsfin sen då! Förstår att du tröttnat på den gråa färgen 🙂

 5. Förstår att det är din dag och du gör rätt i att ha det så! Det ger lisa för själen helt enkelt. Jag har sett fram emot denna dagen ett litet tag nu eftersom vi skall köra ner till Malmö, jag och sambon =) Mys!

 6. Det är så härligt att du gör fredagar till dina egna! ljusare naglar låter passande nu också när det blir ljusare. 🙂

 7. Gillar verkligen dina fredagar. Själv har jag vägningsdag på viktväktarna på just fredagar, och försöker unna mig lite egentid efteråt.

 8. Vilket himla bra citat du har delat idag, det ska jag ta med mig på vägen i livet.
  Funderar även på att, precis som du, ta en dag i veckan som är för mig själv. Jag tycker att det är en jättebra sak att göra, påminna oss om att vi är värdefulla vi med!

 9. Men vilken underbar fredag. Vetekatten är ju stockholms mysigaste fik. Längtar också efter nya naglar men jag får hålla till godo ett tag till.

 10. Så gott det låter med fika på vetekatten. Hoppas att du hittade något riktigt gott att fika på. Vad roligt att du ska göra om naglarna, blir spännande och se vilken färg på naglarna det blir 🙂

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: