Skönt med vinst mot Vallentuna.

Hej.

Trots att internet sög i Vallentuna så blev det en riktigt bra och spännande hockeymatch. Stundtals väldigt jämn match med tre snygga mål från en av spelarna i laget och min Marre grym i målet.

Flempan vann – Grattis killar!!!

Fyra mål mot noll kändes till och med bra i hockeymammans magen när vi satte oss i bilen tillbaka hemåt. Det är så roligt att kolla på hockeymatch när spelarna tar i och verkligen vill spela för att vinna. På söndag är det nya tag igen med match hemma  – då håller vi tummarna för att ni vinner även den. Hej Hej Flempan!!!

10c

Mina fina nu knackar John blund mig på axeln – det är dags att sova nu.

john1

Natti Natti – Puss Puss

 

 

 

27 thoughts on “Skönt med vinst mot Vallentuna.

Add yours

  1. Härligt med vinst så klart. Och det är ju sådan skillnad på spel beroende på motiverade och omotiverade spelare. Särskilt i de sporter där samarbete är av betydande vikt!

  2. Så roligt stt dom vann matchen med 4-0. Så duktigt målvakt din marre är. Det är ju så kul när man ser att spelarna går in för att vinna

  3. 4-0 var inte dåligt! Bra spelat av laget. Måste kännas kul för Marre också att hålla nollan! 🙂

  4. Åh så GRYMT! 4-0 är stora siffror i hockey och jag förstår att det känns fantastiskt att se sin son hålla nollan i målet. Vet bara vilken stolthet jag känner när AIK håller nollan, och då är jag inte mamma till han som står i målet. ❤️

  5. Kul med vinst! Det var många år sedan jag var på hockey. Nästa helt är det dags för min 7-årige son att spela sin första innebandymatch – spännande!

  6. Åh så kul med hockey, var evigheter sedan jag såg det live! Mannen i familjen är fotbollstokig så det blir mest det här hos oss 😅

  7. Verkligen kul att dom vann, hockey är en av dom få sporter som jag tycker är intressant att titta på 🙂

  8. Vad bra att det gick bra 🙂 Hockey är nog den enda sporten som jag kan titta på. Vi är inte så sportintresserade i vår familj, men hockey hör till den bästa underhållningen inom sport för min del om jag skulle välja nåt.

  9. woho grattis! Vad bra att det blev en spännande match nu när du blev utan internet! 😀 Då hade du iallafall underhållning! Håller tummarna för nästa match! 😀

  10. Så roligt att det gick bra för dem. Fotboll är ju min favorit egentligen, men hockey har ju lite mer action så det är också kul att titta på 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: