Fredagens – Fika, fokus och present.

Hej Hopp.

Då var det fredag igen och helg, alltid en härlig dag och älskar verkligen känslan som infinner sig när det är fredag. Även att mina helger brukar vara fullspäckade med olika saker både hit och dit. Ikväll blir det efter några turer med barnen till och från deras träningar tacofredag och smågodis i soffan. Först ut idag stod ett besök hos min läkare inne i stan. Därefter var jag fri att göra fredag som jag brukar göra dem.

Fredagens – Fika, fokus och present.

Så vi börjar väl från början i rätt ordning så blir allt som det ska.

Fredagsfika – Äntligen tänkte jag när jag klev ut från läkaren. Nu tänker jag minsann gå och mumsa semla. Att jag skulle gå till Wallins konditori och bageri var ganska givet när jag ändå var på Söder. Det var nämligen de jag satte på andra plats i fjol när jag var semeltestare. Wallins har även en plats i mitt hjärta sedan R och jag bodde på söder i krokarna. Då vi ofta köpte med nybakat bröd hem bara för att det alltid doftade ljuvligt när vi gick förbi. Årets allra första semla för mig var såå himla god. Den var jag mer än värd kan jag säga.

11f11g11h

Fredagsfokus – Efter att det känts som om jag mest varit en hustomte som knappt kommit utanför dörren bestämde jag mig för att gå runt halva söder bara för att andas livet kan man säga. Jag tycker att det är ganska skönt att bara gå runt utan bestämda mål och flanera så att säga. Solen sken och Stockholm bjöd på klarblå himmel hur skönt som helst fast det var lite småkallt eller om sanningen ska fram hade jag klätt på mig för lite för att promenera. Min stund på jorden idag!!!

11i11c

11d
Mitt drömhus i stan – Oscar I:s Minne syns i bakgrunden till vänster.

Fredagspresenten – Just idag satte jag en gräns på max 50 kronor för min present. Är det snål månaden så är det och då får det såklart även gälla min lilla fredagspresent. Hur som helst jag fick med mig nya fina servetter i vårlikt mönster och en grön liten Buddha. Buddha symboliserar perfektion, och ofta har man Buddha-statyer som en påminnelse om vad man vill uppnå i livet. Tyckte att denna lilla gröna figur får vara med på min väg mot ett bättre jag.

11a11b

Dagens lilla påminnelse.

Ni har väl inte missat att jag tillsammans med Mirre startat Länka med Kärlek på Facebook. En grupp där vi delar våra bloggar, besöker och kommenterar varandra – Vi sprider helt enkelt bloggkärlek. Vi har även en massa annat kul och bus för oss. Bli medlem du också om du har en blogg och vill ha mera kärlek. Imorgon presenterar vi Veckans Bloggare som röstats fram av medlemmarna i gruppen.

cover photo, Bilden kan innehålla: text

pusskram

24 reaktioner till “Fredagens – Fika, fokus och present.

Lägg till

  1. Åh jag älskar Semla men vill vänta lite till med det 🙂 fin fredagspresent o kul att du håller i det trotts snålmånad. Gillar också att bara gå runt sådär.

  2. Hoppas att det gick bra hos läkaren för dig ❤ å vad gott med Selma hittade inga förra helgen i någon vanlig butik😂Å kläde mig också gör lite i tisdags.Vad är det för träning barnen går på?Tycker du om budda i olika saker ?

  3. Åh är det dags att börja äta semlor nu!! 😀 Det hade jag inte tänkt på! Varm mjölk ska det vara till också. Vilken gullig liten Buddha du gav dig själv i present! 🙂

  4. Men semla… jag döööööööör. När jag sett bilden kunde jag knappt läsa mer =) Nejdå, fina servetter du gav dig själv! Ja visst är det skralt i januari.-.

  5. Du var så värd den semlan! Jag är inte jätte glad i det, eller vissa år älskar jag det. Kommer i vågor 🙂 Blev sugen här om dagen, så kanske man ska köpa sig en någon dag! Hoppas du får en riktigt trevlig helg!! Kram! <3

  6. Vilka fina bilder du har och det är en jättebra ide med en fredagspresent, kanske jag ska införa det själv. Vill gärna ha en liten Buddah som påminner mig om mina målsättnignar

  7. Så gott med semla. En kommer jag äta i år, sen får det vara bra. Fast jag viktväktar så måste jag unna mig och då får det bli 1. Den vill jag äta på ett riktigt mysigt fik, och tillsammans med någon.

  8. Dessa fredagsinläggen är de bästa på din blogg måste jag säga, ser alltid fram emot att få läsa vad du går och fikar och vad du köper för trevlig present, blir så glad över detta =)

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: