Bråka med Internet.

Halloj.

Det blir inte alltid som man tänkt sig. Jag som var så smart och plockade med mig datorn och bloggkalendern bara för att kunna sitta och fixa lite i hockeycafe’t. Suck!! Det hade jag inte behövt för här går det så trögt även när jag internetdelade med min telefon. Så jag gav upp faktiskt. Därför blir det bara lite kort nu innan matchstarten borta för Flempan mot Vallentuna.

Hockeyfika.

Tur för mig så fanns det gott kaffe här i cafeterian så det går ingen nöd på mig. Tror till och med att påtår ingår vilket få bli pluspoäng två.

e6592b00-5e51-4285-8928-aa9db9e9cfcd7a79c3a7-ab23-4e4e-be01-d3962746e6a6

Vi hörs😊

Puss & Kram

19 reaktioner till “Bråka med Internet.

Lägg till

 1. Hoppas matchen gick bra och fika är ju aldrig fel 🙂 Har du en speciell bloggkalender? Jag vill försöka printa ut inserts till min planeringskalender för just bloggen.

  Gilla

 2. Åh så tråkigt när du planerat att blogga lite & att internet ska va dåligt! Blev också nyfiken på din bloggkalender, kanske du kan skriva ett inlägg och berätta mer om du vill? Mysigt med lite fika & gratis påtår är ju inte helt fel 😃

  Gilla

 3. Ja vill oxå gärna veta mer om blogg kalendern 😊
  Gott kaffe är viktigt på ishockey 😉
  Här har jag spelat allsvenskan på PS4 och maken bryggde mig go kaffe, så även hemma vid tv:n är kaffe viktigt vid hockey 😂😂

  Gilla

 4. Störande när internet inte funkar ordentligt. Först är man glad för att man ska få använda nätet och sen bara.. nähäpp. 😛 Tur att det fanns fika i alla fall som plåster på såren!

  Gilla

 5. Det är synd att vi människor är så beroende av internet och blir sura när det är segt eller inte fungerar alls, jag är precis likadan. Som när strömmen går här hemma, det första jag tänker på är ”hur skall jag nu kunna surfa”… hahaha…

  Gilla

 6. Shit vad drygt, det är inte alls kul när Internet strular. Vi hade vid ett tillfälle problem med Internet i skolan och vi fick vänta 3 timmar på att hela klassen skulle ladda ner ett program så hela lektionen gick åt till att klaga på Internet hahah

  Gilla

 7. Ja så är det med denna internet ibland…och man blir lika irriterad varje gång. Bra att det fanns lite gott fika iaf och det inte led någon nöd på dig 😃

  Gilla

 8. Ja ibland så tycker man att mana är så otroligt smart, men så blir de inte alltid som man har tänkt sig. Men det är tur att det finns saker som kan trösta en då.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: