Bra, Bajs och Bäst!!!

Hej.

Sedan i början av december började jag med att utvärdera mina dagar snabbt och superenkelt precis innan jag ska gosa in mig i kudden. Det är något som jag faktiskt tyckt varit skönt. Snabbt enkelt utan några krusiduller eller extra frågor – rakt av och punkt slut. Nu har jag även tagit mina tre B till nästa nivå genom att jag skriver ner dem i en av mina kalendrar. Det ska kunna vägleda mig och låta mig eventuellt se mönster i framtiden.  Jag håller tummarna för det i alla fall.

Bra, Bajs och Bäst!!!

cupcake-dekorationer-hjarta-guld-glitter-cake-picks-toppers

Bra. Att jag kunde sova hela förmiddagen efter den vakna hemska natten som var.

Bajs. Att hela dagen efter man varit vaken mer eller mindre hela natten blir helt knasig fast jag sov ikapp några timmar. Nästan som att gå omkring i dvala.

Bäst. Att jag fick in ett riktigt bra samarbete som jag är lite både glad och stolt över.

2229343-mul-b13316

Puss Puss

36 reaktioner till “Bra, Bajs och Bäst!!!

Lägg till

 1. Skönt att du kan sova skönt. Försök att ta din sömntabl lite tidigare. Är det en långverkan så 2 timmar innan o kortverkan ca 30 min innan. Så slipper du den jobbiga sega känslan dagen efter.
  Spännande, vad är de för samarbete?

 2. Blev först riktigt förvirrad att läsa kuNden och funderade över vad du gör som innebär att du gosar in dig. 😂
  Hoppas natten varit bra så det slipper bli ett bajs i kalendern ikväll!

 3. Vad kul med samarbetet, nu blev jag riktigt nyfiken! Jag tror att det är bra att reflektera över varje dag, oavsett hittar man ju alltid någonting positivt och negativt 🙂

 4. Vad roligt att du fick in ett bra samarbete. Det ser jag fram mot att läsa. Så bra att varje kväll skriva ner vad som varit bra och riktigt bra men även det som varit dåligt. Mycket lättare att se ett mönster då tänker jag. 🙂

 5. Så himla bra! detta brukar jag också göra, skriver dock inte ner det men går igenom för att sedan kunna lägga det bakom mig 😊

 6. Suck säger jag som har varit vaken i fem nätter… Det är så sjukt jobbigt att inte få sömna. Det var en himla bra beskrivning på hur dagar och upplevelser kan se ut

 7. Detta tycker jag låter som en bra idee att skriva ner både det positiva och negativa.Hoppas att du får mer ro i kroppen och att du lyckas få tillräckligt med nattsömn framöver.Nu blev jag nyfiken på samarbetet

 8. Asså sammanfatta sina dagar skulle man nästan börjat med, det är jag så dålig på att göra! Det är ett super bra sätt ju, så kan man sen gå tillbaka och jämföra dagarna ^^

 9. Jag borde nog också, iaf för mig själv, börja med tre b:n!
  Så skönt att påminna sig om känslor och kanske främst de som är positiva. Bajs tänker jag också är bra för acceptansens skull om inget annat!

 10. Jättebra att avsluta dagen med 🙂 Jag brukar avsluta varje vecka med att skriva ner något som jag gjort bra och vad jag varit tacksam över.

 11. Kul med en super samarbete.
  Får jag fråga vad du tycker man ska ta betalt för ett samarbete?

  Lite roligt med dina 3 B:n, skrattade lite gott åt vad de står för, perfekt översättning för att hålla koll på sitt liv lite 😉❤

 12. Väldigt fint att börja föra ner saker om dagarna så att man kan rensa hjärnan lite och också titta tillbaka. Jag har en vän som var inne i en dålig period för ett tag sedan, så jag gav förslag att hon skulle börja skriva ner tre positiva saker med varje dag. Hon sa att det hjälpte mycket!

 13. Dom där 3 b orden skulle en annan ta också och prova. Bra ordval. Vilken tur att du fick sova. Så spännande med samarbeten. 🙂

 14. Det er veldig lurt å sette seg ned å skrive ned sånt. Jeg må innrømme at jeg måtte tenke litt på ordet bajs, men jeg tror det betyr det verste.

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: