Dagens Vill Ha…

Hej.

Nu har jag äntligen vakant till efter en helt vaken natt. För er som inte vet hur det är när det är omöjligt att sova när hjärna går på högvarv kan jag bara säga att till slut blir man helt tokig. Klockan 04:40 var senaste gången jag kikade på klockan när jag återigen kröp ner i sängen för att försöka somna med lite hjälp av Atarax fast jag inte ska ta dem mer…..Hur som helst där slutar jag gnälla och ser på positiva saker istället. Så som att kika in i webbutiker och drömma sig bort.

Dagens Vill Ha…

Jag har några favorit butiker även på nätet en av dem är definitivt Elsa Leonie. Idag hittade jag helt underbara take away muggar till kaffet. Jag är verkligen i behov av en ny för mina gamla börjar gjort sitt. Visst var dessa så fina!!!

9jan1

 

5nn

 

Follow my blog with Bloglovin

 

28 thoughts on “Dagens Vill Ha…

Add yours

  1. Så jobbigt när man inte kan sova! Vilka roliga muggar, speciellt depresso 😂🌸💕

  2. Vet EXAKT vad du menar med sömnlös natt, är så jobbigt när det händer! Och det värsta är att man tar ju sömnmedlet som man inte skulle ta just runt 05 och så blir man helt koko i huvudet dagen efter för att man tog det så sent 🙁 hoppas du lyckas sova inatt!

  3. Hemskt med såna vakennätter! Hade många såna förr. Man blir verkligen tokig! Men knepet är (i alla fall för mig) att försöka vara lugn och inte hetsa upp sig över att det inte går att sova och bara försöka njuta av att man ligger i sängen och vilar och att det är mjukt och skönt. Det har inte fått mig att somna, men jag har åtminstone fått vilan vid de tillfällena, så det är ett tips.

  4. Superfina! Jag har ständiga problemet att jag tycker de är jobbiga att ha med. Till exempel så när jag är klar så måste jag bära på den hela dagen :/ så jag köpte istället take away muggar med lock på som jag kan brygga och ta med och sedan slänga efteråt! 😀

  5. Jag ska ge den typen av mugg till min man bestämde jag tidigare idag. Han har sagt att han inte hinner dricka kaffe innan jobbet, med en sån så kan han ju bara sätta kaffebryggaren på timer så kan han ju dricka det på vägen eller innan han kliver in på jobbet

  6. Ja Depressomuggen skulle jag lätt kunna tänka mig, hoppas du kan sova bättre inatt, inte kul att veta att man måste men inte kan 🙂

  7. Har också haft lite svårt att sova ett tag. Först var det i fjällen, men då tänkte jag att det nog var för att vi sov många i samma hus, nya ljud osv. Men sedan har det fortsatt sedan jag kom hem. Kan vara jättetrött på kvällen, men tror att jag har lite för mycket att göra så jag varvar inte riktigt ner och så snurrar bara tankarna i sängen. Jag sover lite mellan varven, men vaknar jätteofta. Såå, inatt håller jag tummarna för att både du och jag får sova gott!

  8. Under tidigare år i mitt liv var jag precis det som du beskriver i inlägget. Jag stirrade i taket, vände och vred på mig, lät tankarna äta upp mig inifrån och var tvungen att ta en tablett för att ha en möjlighet att somna. Vad är det som håller dig vaken om nätterna? Det kan låta blekt i jämförelse med Atarax, och du har säkert redan provat allt… Men, jag skrev ner det jag tänkte på när jag la mig i sängen och på något sätt kunde jag släppa iallafall lite där på pappret. Kram ❤️

  9. Usch det är inte kul när man får sova hoppas du fick lite sömn efter du tog sömnmedicinen 🙂 Jättesnygga muggar skulle vilja ha den i mitten 🙂

  10. Men fy vad jobbigt med en helt vaken natt, det värsta är ju att man känner sig inte som människa dagen efter en sån natt. Alltså wow vilka underbara muggar, såna vill jag ha 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: