Skidresa bokad – Yes så skönt!

Hej.

Med stora barn är det inte lätt att samla hela familjen längre i gemensamma aktiviteter.  En sak som vi alla tycker om är att åka upp till Sälen och åka skidor och snöskoter. Igår blev det bestämt att vi åker upp veckoslutet när Vasaloppet går och förmodligen även runt påsken.

Skidresa bokad – Yes så skönt!

Tänk så häftigt om jag eller vi orkar kliva upp och åka ner och vara på plats när Vasaloppsstarten går. Det skulle faktiskt vara lite coolt. Idag har jag nu suttit med datorn i knäet och letat efter skidor till oss. R har egna men vi andra brukar hyra vilket i sin tur blir dyrt i längden så nu tänker vi om vi hittar bra skidor köpa egna skidor till oss andra också. Skiddjungeln är inte så lätt längre. När jag var barn och familjen åkte mycket skidor blev det nya till mig och syster nästan varje år då vi växte. Då var jag rätt kunnig på skidor och fördelar hit och dit nu får vi nog ta hjälp av någon som är proffs.

6c6b6a

Söndagsplaner – vad står på er agenda?

För mig blir det hockeyhallen ikväll och caféhjälp som är vår uppgift i båsgrupperna. Annars så väntar tvätthögar på mig och att det kanske kan bli ett glas bubbel sent ikväll för idag firar R och jag 23 år sedan vi blev ett par.

puss1

 

30 reaktioner till “Skidresa bokad – Yes så skönt!

Lägg till

 1. Vad mysigt med skidsemester. Jag har faktiskt aldrig stått på ett par skidor. Min sambo åker snowboard. Han och hans vänner brukade åka till åre ett par dagar och åka en del förut.

 2. Så häftigt! Jag har aldrig någonsin stått på ett par skidor men när jag var yngre åkte jag och min pappa upp och såg starten av Vasaloppet. Det var minst sagt en upplevelse! På tal om skidsemestrar så åker vi i familjen upp till Sälen i slutet på januari och spenderar en vecka där. Ska bli skönt att komma bort lite!

 3. Men gud vad mysigt, kul att åka snöskoter! Det har jag gjort några gånger och är så mysigt. Underbart att ni har något som alla i familjen gillar. 🙂

 4. Vad roligt! Själv åker jag inte skidor men snöskoter är ju väldigt kul 😀 Så roligt att vara i hockeyhallen, saknar tiden då jag spenderade mycket tid i ishallen.. Grattis till er 😀 Kram

 5. Stort grattis till 23 år tillsammans 😃 Så roligt att ni har bokat en skidresa. Kan tänka mig att det är svårt att få ihop familjen när barnen blir äldre

 6. Vad roligt att ni har en skidresa inbokad! Det var jättelänge sedan som jag var i fjällen. Jag saknar det lite. Kanske skulle åka till Idre på semestern. Inte för att åka skidor men för att få lite fjälläventyr. Grattis till era 23 år tillsammans.

 7. Åh, så roligt med en bokad resa. Jag har faktiskt aldrig åkt skidor, men älskar vinter och snö så det är definitivt någonting som jag skulle vilja prova på.

 8. Så mysigt med skidsemester. Har ingen koll alls på detta med skidor då jag inte åkt sen jag var barn typ för 40 år sen eller nåt 🙂

 9. Ohh så härligt med skidsemester, så underbart. Grattis till era 23 år och hoppas att ni kan fira tillsammans ivkäll sedan då. Lycka till i hallen kramar

 10. Shit vad kul, tror det är rätt välbehövligt att komma iväg ibland. Jag har aldrig varit i sälen, om jag ska vara helt ärlig vet jag inte ens var i landet det ligger hahah. Har aldrig stått på ett par skidor heller så kanske börjar bli dags nu!

 11. Kul med skidor. Vi pratade om skidresa senast igår. Jag åkte till Tandådalen / hundfjället mycket som liten. Så skön semester.

 12. Men åhhh så mysigt med en resa och åka skidor 😀
  Har inte åkt skidor på säkert 20 år sen sist haha så lätt lite avis just nu
  Hoppas att ni får det mysigt 💜

 13. Det låter jättetrevligt med en skidresa. Själv har jag aldrig varit på någon, då jag tycker att det är lite läskigt att åka skidor. HAde väl några längdskidor som barn och åkte ibland, men sen blev det otäckt av någon anledning. Hoppas att ni väljer att titta på Vasaloppsstarten på plats och att ni får det trevligt. 🙂

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: