Tusen tankar i mitt huvud!

Hej.

Denna dagen har verkligen innehållit precis allt. Lycka, sorg, glädje och lättnad. Just nu är jag både förtvivlad och lättad på samma gång.

Tusen tankar i mitt huvud!

Ja det är många tankar i skallen just nu lite som en bergochdalbana. Men för att göra inlägget lite glatt så börjar vi med det bra.

Lycka – över min sköna promis med ljudbok i lurarna när jag gick för att hämta ut ett paket på posten med ännu mera nya träningskläder till dottern. Hon har verkligen fått en crush på just snygga träningskläder detta jullovet. Det var isgata eller ren blank is uppe vid dotterns skola som jag gick eller kanade förbi. Att jag inte drog på rumpan var rena rama turen. Det kan nog kallas lycka för attans vad man kan göra illa sig där upp på isen.

5c

Glädje – Att jag efter mycket letande i min bokhylla hos Storytel till slut hittade en bok som jag tyckte verkade bra och ville fortsätta lyssna på. Någon som lyssnat på denna?

5b

Lättnad – Över att det inte blev min son son blev överfallen och rånad. När sonen och hans kompisar åkte från stan hemåt satt ett gäng med halvmaskerade ansikten snett emot dem. När de klev av delade de på sig för min son skulle med bussen åt vårt håll och de andra åt andra hållet i Tumba. Sonen märker att gänget följde efter honom och tog upp sin telefon och ringde en vän och gick in på ICA. Då vände gänget och gick mot andra hållet i centrum. Vår son kom hem välbehållen vilket var en stor lättnad för oss alla.

5a

Sorg – Däremot sprang gänget efter sonens tre kompisar som var på väg hem åt andra delar av Tumba. Där och då blev en av sonens vänner misshandlad, skallad och rånad. Kompisen är nu hemma igen och mår bra men chockad såklart. Så jäkla hemskt att vi har sådana ungdomsgäng som drar runt och bara gör en massa skit rent ut sagt. Jag känner sorg för hur samhället har blivit med ungdomsgäng som är mer eller mindre småkriminella. Vad fasiken är Sverige på väg? NU måste vi göra något åt all brottslighet och alla ungdomar som hamnat på glid. För jag tror säkert att de är fina personer och har förutsättningar att bli precis vad de vill om de bara väljer en annan väg.

5d
Tänd ett ljus för allt du tro på  – på den här planeten vi bor på – Tänd ett ljus

7

 

 

 

12 reaktioner till “Tusen tankar i mitt huvud!

Lägg till

 1. Men herre gud! Förstår att du är otroligt lättad över att din son klarade sig helskinnad, men det måste samtidigt kännas riktigt obehagligt att någon nära till honom blev utsatt. Usch, vad jag är trött på att läsa om sådana här hemskehter var och varannan dag!

  Gilla

 2. Skönt att gå en promenad 🙂 Det är roligare att träna när man har snygga träningskläder 🙂 Märkte att det var jättehalt :/ Så läskigt 😦 Vilka idioter det finns.. Tur att din son upptäckte dom så han klara sig 🙂

  Gilla

 3. Usch vad hemskt! Jag förstår din delade känsla att ni är tacksamma att er son klarade sig men hemskt för den andra killen och jobbigt att sådant här händer bara runt knuten. Ja man blir både rädd och upprörd av detta!

  Gilla

 4. Så otäckt, verkligen! Skönt att din son klarade sig. Och skönt att hans kompis nu fått komma hem. Delade känslor, helt klart. Hoppas de inte blir för rädda av den här händelsen att de inte vågar sig ut igen. Kram

  Gillad av 1 person

 5. Vad hemskt!!! Din son gjorde verkligen ett smart drag när han gick in på ICA! Men det gör ont att en av hans kompisar råkade så illa ut! Oprovocerat våld är verkligen det värsta, att oskyldiga ungdomar inte kan få vara i fred!! Jag hoppas verkligen de får tag på de skyldiga och att kompisen inte får några psykiska men av det här!!

  Gilla

 6. Fy så hemskt.
  Jag tror att fostran på dessa ungdomar gör mycket. Fri fostran kan i vissa situationer vara bra, men i andra inte Föräldrar är mindre närvarande i barnens liv vilket gör att barnen inte har någon att efterlikna eller se upp till. Jag tycker så synd om dessa ungdomar som hamnar på glid 😣😢

  Gilla

 7. Usch vad arg och ledsen man blir när man får höra något sånt här.Vilken ren tur att din son uppmärksammade att dom följde efter honom och klarade sig oskadd.Så trist att hans vän inte hade samma tur som din son hade.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: