Magi på Fotopromenaden.

Hej.

Idag hade som sagt vi cafétjänst i samband med sonens hockeymatch så för mig var det ingen idé alls att åka hem och vända innan jag skulle vara tillbaka i hallen. Så jag tog kameran runt halsen och gick runt runt i friluftsområdet bakom Visättra hockeyhall.

Lite småkallt var det allt men så skönt att bara få vara och leta efter ting och spännande saker att fotografera. Så jag tar er med i en bildkavalkad vad jag uppmärksammade fram tills jag såg magin.

6img_5751img_5753img_5757img_5759img_5763img_5764img_5773

Ser ni vad jag ser eller såg?

Jag tycker att is är så häftigt. Kunde inte låta bli att se alla skärvor som låt krossade på marken. Satte mig ner på huk och tog en bild. Då såg jag två hjärtan i bilderna. Wao – Magi säger jag. Det såg verkligen ut som om något lagt ett litet guldglittrigt hjärta ibland isskärvorna så var det inte när jag tänkte plocka upp det. Guld hjärtat fanns inte utan var en vanlig isbit och i alla speglar och reflektioner blev ett guld hjärta.

Andra hjärtat är mörkrött och avlängre tycker jag. Visst ser ni också magin i bilderna?

img_5779img_5781

pusskram

8 thoughts on “Magi på Fotopromenaden.

Add yours

  1. Åh vilka underbara bilder! Minns då min bror spelade fotboll och min mamma var värd ibland för det där cafét. Rätt mysigt ändå!

    Sv; jo men precis, fast det heter inte freesbeegolf utan självaste sporten heter discgolf. Men det är samma sak 😉 ser även att du fångat målet/korgen för discgolfen på din runda!

  2. Naturen är rätt häftig och det är väldigt fascinerande vad man kan hitta om man kommer lite närmre eller tittar ur andra vinklar 🙂

  3. Åh så mysigt! Önskar det var snö och minusgrader här nere i Huskvarna. Måste säga att jag är en vintermänniska trots allt. Hoppas tiden i caféet gick bra? 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: