Derby mellan Flempan och Huddinge.

Hej.

Första matchen i fortsättningsserien började idag för Flempan killarna med match hemma mot Huddinge. Så det var väl vad man kallar derby när ärkerivalerna från samma kommun möts.

Derby mellan Flempan och Huddinge.

Matchen var riktigt bra och till Flempans fördel ända fram till sista perioden. Lite tråkigt när laget som var så grymt bra bara slutade spela som de gjort innan. Jag  gick mellan att vara caféhjälpare och fotograf. Lite kul när småkillar trodde att jag var fotograf från tidningen Mitt i Huddinge tills en av killarna som kände igen mig sa att hon är inte från tidningen utan Marcels mamma som alltid fotar när J18 spelar. Jag erkänner att jag log lite smått…..

img_5791img_5809img_5822

Målvakter och målsituationer gillar jag att fota.

Men det har ni säkert redan märkt. Varför då? Jo för att min son är hockeymålis såklart. Därför är det roligast eller om jag ska vara ärlig så är det lättast att fota.

img_5846img_5865img_5890

Sov Gott – Alla Sötnosar!!!

Puss & Kram

8 thoughts on “Derby mellan Flempan och Huddinge.

Add yours

  1. Magisk fart i dina bilder och underbart när barnen väljer en aktivitet de brinner för som låter föräldern vara med på ett hörn 🙂

  2. Så roligt att några små killar trodde att du var den tidningen tills dom kände igen dig. Målvakter är verkligen lättast att fota, dom är ju mest stilla 🙂 så fina bilder 🙂

  3. Som den hockeyfanatiker jag är var detta ett fantastiskt inlägg att läsa. Riktigt känner kärleken och stoltheten du känner till din son när han står på isen och det gör mig glad. Visst är det frustrerande när laget helt plötsligt bara slutar spela hockey, argh. Men det låter som att du hade det rätt bra iallafall!

  4. Men oh så kul. Kan tänka mig att matchen blir extra spännande då. Jag har alltid sett mig som en hockey mamma, men tyvärr verkar det inte som om jag blir det 😣

  5. Ohh snugga bilder du fotade. Jag fotade på speedwaymatch en gång det var häftigt och få till snygga klara cyklar med sandstänk, ska se om jag kan ladd aupp dem i ett inlägg ngn gång =D

  6. Vilka härliga foto, jag tycker det är svårt att fota hockey, jag försökte när lillebror spelade när han var mindre men jag misslyckades helt faktiskt, fotar nu när han spelar fotboll istället! 🙂
    Sport är super roligt att fota!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: