Koppar med fat gillar jag.

Hej.

Är det något som jag tycker om och nästan samlar på så är det fina koppar med fat. Fast jag har mina favoriter att dricka ur så tycker jag om att ha dem i skåpet och ta fram dem när jag vill dricka fint och mysa ordentligt. Jag har kikat runt inne hos Syster Lycklig och drömt om nya fina koppar med fat. För visst ska man egentligen dricka kaffe ur kopp med fat. Så gammaldags jag lät där och nu som oftast dricker ur min favomugg när det ska gå undan. Men när jag mys dricker då åker det fram kopp med fat. Rosa koppen med fat har jag och bara är så kär i. Gillar att koppen är mönstrad inuti.

Koppar med fat gillar jag.

Bara för att jag inte ska få en massa påtryckningar om att inlägget inte står som sponsrat vill jag förklara att detta är ett tips helt från mig själv utan någon sponsring eller något samarbete.

3jan1

 

Här hittar ni kopp 1.

Här hittar ni kopp 2.

Här hittar ni kopp 3.

Här hittar ni kopp 4.

pusskram

47 thoughts on “Koppar med fat gillar jag.

Add yours

 1. Ja nog var den rosa koppen fin allt! Ditt inlägg fick mig att tänka på min mormo. När jag var liten så serverades det alltid te i sådana koppar med fat. Minnet får mig att le och påminner mig också om att mormor ibland hade lite finare sockerbitar med små kristyrblommor på. Det sockret tog lite längre på sig att lösas upp och jag var alltid så glad om jag fick använda just det till frukost-teet efter att ha sovit över en natt hos henne.

 2. Dom är verkligen super fina, älskar syster lycklig de har alltid så lekfull design. Min kopp jag har på jobbet kommer därifrån

 3. Men åh så fina!
  När jag var yngre samlade jag på koppar. Tyvärr slängde jag nästan alla när jag flyttade hemifrån, eller så behöll min mamma dem. Men jag önskade mig alltid en ny i julklapp😍👌🏼

 4. Åh så fina! Jag har en favoritmugg med fat från Fjärilshuset Tycker alltid att det är så mycket godare att dricka ur den än mina vanliga muggar. 🙂

 5. Jag håller med sig! Älskar fina koppar och sånt. Men mitt lilla samlingsgrej är nog fina glas. ÄLSKAR fina små glas! Det är något speciellt att dricka sin apelsinjuice i ett fint glas på morgonen eller kunna ställa fram fina glas när vännerna kommer över. Så mysigt 😀 // Petra Elisabeth

 6. Men så sött. Jag dricker alltid ur muggar, men då man fikar med den äldre generationen så är det alltid kaffe i kopp med fat. De med fåglarna var ju för söta och blev väldigt sugna på dom får jag erkänna

 7. Älskar koppar och muggar! Behöver nödvändigtvis inte vara med fat dock. Jag har så många att de snart inte får plats i mina skåp, haha.

 8. Himla fina koppar. Jag har aldrig haft intresset riktigt men senaste tiden har jag kollat mycket på koppar 🙂

 9. Så fina koppar och fat. Det finns så mycket fina koppar. Lite gammaldags men det är så fint och ger en sån fin känsla. Jag dricker också ur mugg

 10. Jag kan inte säga så mycket om kopp med fat just till kaffe för det har jag inte lärt mig dricka än haha, men jag håller helt med dig i övrigt! Så himla söta och så praktiskt att ha någonstans att lägga te-påsen när man dricker te 🙂 Så kul med alla olika stilar som finns, man kan verkligen hitta något som passar en själv oavsett vem man är 🙂

 11. Syster lycklig var något nytt för mig, den sidan måste jag kolla in! Älskar fina koppar med mönster och färger 😍

 12. Så fina koppar! Det gör verkligen någonting extra med fat till. Det sätter lite guldkant på tillvaron att piffa till det så 🙂

 13. Åh gud så mysigt inlägg! Man minns att man alltid fick någon liknande kopp som på bilden och ett fat under med varm oboy medans farmor drack kaffe. Det är verkligen minnen! Vad mycket fint dom verkar ha 🙂

 14. Verkligen så fina, jag brukar också ta fram koppar med fat när jag vill mysa till det lite extra eller om jag får gäster 🙂

 15. Så himla fina koppar!! 😀 Jag har en grej för stora koppar, så när folk kommer till mig får jag alltid kommentarer om att jag har så stora muggar.. Men JAG vill ha stora muggar till mitt kaffe, hatar små hehe 😀

 16. Jag älskar koppar, dricker inte kaffe men jag älskar te & med ett fat under gör det ju perfekt att lägga tepåsen på fatet sen 😍

 17. Vilka rolig sak att samla på 🙂 Jag dricker inte kaffe men håller med om att det är najs med fina koppar 🙂

 18. Jag är precis likadan som dig men min sambo delar inte samma uppfattning som mig.Han tycker att det är onödigt att ha ett fat till koppen och att dom tar mkt onödig plats i skåpet. Allså nu blev jag döds kär i nummer 2 och måste kolla vad dom kostar. Tack så hemsk mycket för tipset 🙂

 19. Jag jobbar med en tjej som precis som du samlar på koppar och fat, det är så himla sött. Min perfektionisthjärna blir dock alldeles tokig om jag har för många udda koppar i köksskåpet. Önskar att jag hade kunnat komma ifrån det, men jag är nog ett hopplöst fall och det blir inga samlingar för mig 😚

 20. Fat till koppar har jag nog aldrig använt, det kanske är mer om man dricker te. Jag älskar koppar med tryck, helt starwars, programmering eller liknande som jag är intresserad av 🙂

 21. Kopp 4, den svartvita vad nog den snyggaste jag sett! Alltså wow<3 hade passat in såååå bra i mitt drömhem. Håller dock på att flyttrensar, så får inte köpa på mig något mer, haha:(

 22. Åh vilka vackra koppar med fat!😃 Den rosa är helt underbar! Kaffet smakar verkligen godare när man dricker ur en vacker kopp!☺️

 23. Gillar att titta på koppar men inte att dricka ur dem av någon anledning. Men nog är de vackra att se på. Påminner mig om mormor, där var det alltid koppar med fat när det var kaffe, oavsett om det var finbesök eller till frukost.. 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: