Bakade in allt i samma sväng.

Hej.

Nyss hemkommen från en tur som innehöll allt som stod på min lista idag. På listan idag stod nämligen att ta en promis, hämta paket åt William, lämna tillbaka några underlägg på Hemtex plus att kika in på nya bageriet som öppnat här i Tumba och alla talar så gott om. Så jag tyckte det var lika bra att baka in allt i samma sväng som gav 6,2 km i benen. Det var kallt ute men riktigt skön luft.

Poledans kan det vara något för mig?

Tilda hade inget för sig så hon gjorde mig sällskap på min lilla tur idag. På både vägen ner till centrum och hemvägen pratade vi om bland annat poledance. Jag tror faktiskt att det skulle vara riktigt coolt att träna det och kanske till och med som motion. Minns att vi testade på det på en möhippa som jag var på för många år sedan. Men det lilla som gick in då är såklart bortblåst sedan länge. Tilda som är stark som en oxe skulle säkert vara grym på poledance. Jag är alldeles för svag nu men jag får kanske öva upp mig i så fall. Frågan är väl bara om det finns grupper för tanter? Vi övade lite på alla stolpar som vi gick förbi dottern och jag.

3a

Nya bageriet SurÅdeg.

3e

Strax före december tror jag att det var som SurÅdeg öppnade sitt bageri här i Tumba. Många har pratat så gott om bageriet som även har servering. Idag så gick Tilda och jag över dit strax innan de stängde när vi var ute på vår fixa tur. SurÅdeg bakar ekologiskt  och brödet som bakas är surdeg och har långa vilotider.

Som sagt var vi där sent och det mesta brödet var slutsålt redan. Men vi fick ändå med oss ett bröd Levain hem. Vi får helt enkelt komma tillbaka och ta en fika en annan dag. Väl hemma kunde jag inte låta bli att provsmaka brödet som doftade ljuvligt i påsen hela vägen hem.

3b3d

Ha det bäst.

♥ Puss ♥

 

20 reaktioner till “Bakade in allt i samma sväng.

Lägg till

 1. Vi har poledance i vår stad, så det är nog bara att leta och hoppa på. Man är aldrig äldre än mab görs sig, tror det blir super som motion ❤

  Gilla

 2. Ååh vill så gärna prova poledance, det är så himla bra träning! Är lite feg dock, heh. Mums vad gott med nybakt bröd! Mmmm<3 måste nästan ta en sväng dit helt enkelt, superbra tips! Kram fina

  Gilla

 3. Tycker också att poledance låter spännande, men jag som är så överrörlig skulle väl lyckas slå knut på mig själv runt stolpen. Men har fattat man man blir sjukt vältränad av det

  Gilla

 4. Har alltid tyckt poledance verkar spännande men jag är på tok för svag just nu för att ens ta mig upp på stången😂 Men så gott med surdegsbröd! Måste baka imorgon känner jag😍

  Gilla

 5. Vad härligt att du fick sällskap och att ni fick så mycket gjort! Poledance verkar så coolt! Men det är nog skitsvårt och man måste som sagt vara stark! Det är så imponerande med tjejerna som svänger omkring på dem och orkar hålla upp sig😮😍 Kul att ni testade lite på stolparna haha 😀
  Så gott med nybakat bröd😍

  Gilla

 6. Var brödet gott då? Poledance är otroligt bra motion, har flera vänner som tränar det och till och med tävlar i det. Lätt värt att testa 🙂

  Gilla

 7. Vad skönt med en promenad efter allt ätande och just det brödet ni köpte älskar jag med det är så gott, Klart det måste finnas såna grupper för alla åldrar 😀

  Gilla

 8. Skönt att få in en promenad och samtidigt göra alla ärenden. Mysigt att dottern ville följa med. Jag skulle gärna testa poledance och det finns här i Linköping. Men som med allt annat så räcker inte tiden till, till allt jag vill göra.

  Gilla

 9. Haha. Vad härliga ni är som provdansar poledance på gatustolpar. 😀
  Brödet ser gott ut. Påminner mycket om ett bröd som vi alltid fick till frukost på en gammal arbetsplats.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: