Blogg fix hit och blogg fix dit.

Godmorgon.

Har ni sovit gott? Jag tror jag vaknat en gång i timmen. Så jobbigt för i natt kan jag inte skyla på stormen Alfrida. Jag kommer säkert vara ett vandrande lik även idag alltså. Suck vad trist!

Blogg fix hit och blogg fix dit.

Igår var det en dag med datorn i knäet hela dagen. Så mycket bloggfixande både hit och dit. Både med samarbeten, min egen blogg och Länka med Kärlek var det som tog min tid. Super roligt förstås men just igår blev det nog lite to much med allt. Så mycket att jag inte ens varken hann skriva eller göra något annat. Idag ska det bli andra bullar och annat tänk så lets smile ♥.

hjärta2 - kopia

Mycket på G i Länka med Kärlek.

Igår planerade Mirre och jag i timmar för vår blogg grupp Länka med Kärlek. Vi har mycket nytt och kul på G framöver. Visst är det roligt men mycket ska sättas på plats också. Vi bestämde bland annat hur våra temafrågor och uppgifter ska ligga i veckan.

Vi kommer fortsätta med vår fotoutmaning eftersom vi båda brinner för foto. Nytt blir att läsarna tipsar fram en Veckans Bloggare, Måndagspepp och Vandrande Hjärtat. Vi kommer även ha en dag då vi tipsar och skickar hjärtan. Ni som är med och hänger på kommer lätt att förstå hur vi tänker. Varje dag blir det temafråga eller uppgift precis som vanligt. Har ni inte redan gått med i gruppen gör gärna det.

bakgrund4

Dags att sätta på lite gott kaffe.

29

Puss & Kram

 

 

38 reaktioner till “Blogg fix hit och blogg fix dit.

Lägg till

 1. Jag sov lite bättre inatt, 5h istället för 3h som natten innan, inte kul att ha en orolig natt.. 😞 Riktigt kul med nya projekt, det låter väldigt intressant 👌🏻 Länka med kärlek 🙂 bra namn på gruppen 🙂

  Gillad av 1 person

 2. Men vad jobbigt att sova så dåligt. Så har det varit för mig tidigare i veckan så jag är så glad över att få vakna som människa idag. Hoppas verkligen att du får sova bättre i natt. Vad roligt att det är så mycket på gång i länka med kärlek. Ser fram mot det, tycker ni gör ett toppenjobb!

  Gilla

 3. Gillar verkligen gruppen! Hoppas bara jag ska hinna vara med även efter att jag börjat jobba igen, nästa vecka…Har ju alltid massa jobb med mig hem, eftersom jag är lärare. Men det är verkligen en toppengrupp! Så himla kul idé! 🙂

  Gilla

 4. Det är verkligen mycket jobb som admin i en sådan grupp, men det är himla kul. Jag har inte hunnit med att kolla in er grupp så mycket eftersom jag tappade mycket av bloggen under den intensiva hösten. Tänkte ge det en chans sen när jag känner att bitarna börjat falla på plats igen 🙂

  Gilla

 5. Åh alltså, ni är så fina som lägger ner både tid och energi på gruppen och det för att vi alla ska känna oss mer älskade! gruppen har gett mig mer självförtroende och kärlek och det är jag enormt tacksam för❤️

  Gilla

 6. När man håller på och fixa med bloggen så går tiden alltid så fort tycker jag. Spännande med samarbeten och all eran planering i eran grupp. Jag har också sovit väldigt dåligt och haft svårt att somna. Jag hoppas att din sömn blir bättre

  Gilla

 7. När jag har en massa bloggfix brukar jag tycka att det är superkul för då vill någon samarbeta med mig eller så vill någon läsa vad jag har att skriva =) Kram

  Gilla

 8. Jag har läst så mycket gott om den gruppen och ni verkar göra ett fantastiskt jobb ❤ Hoppas att jag en dag också kan bli medlem men just nu finns inte riktigt tiden :/

  Gilla

 9. Så mycket roligt på g i gruppen, ni gör ett jättebra jobb även om jag just nu inte hinner länka så ofta men det blir mer framöver.🌸💕

  Gilla

 10. Jag har också sovit jättedåligt inatt. Vaknade säkert minst 10 gånger och trodde att det var morgon, när morgonen sedan kom var jag helt död av trötthet. Hoppas du får sova bättre inatt❤️

  Gilla

 11. Så tråkigt att inte kunna sova bra och dagen blir ju typ förstörd om man inte är något utvilad :/ Hoppas sömnen blir bättre inatt. Så duktig du är för själv skulle jag inte klara att sitta vid datorn en hel dag 🙂

  Gilla

 12. Det märks att du och Mirre brinner för gruppen och ni gör ett kanon jobb med allt som rör gruppen.Så spännande att ni har planerat massa inför gruppen.Hoppas att du får bättre sömn i natt

  Gilla

 13. Intressant koncept för en bloggrupp. Framförallt tror jag verkligen att mindre bloggare kommer ha nytta av det. Främst som ett forum för utbyte av erfarenheter. men även som sporre för utveckling.

  Gilla

 14. Ja den stormen som var inte att leka med, har inte heller sovit så bra inatt så är trött här med 🙂 Vad roligt att läsa om vilka teman och grejer som är på gång. det är en jättefin grupp ❤

  Gilla

 15. Alfrida var verkligen jobbig, höll hela familjen vaken den natten. Hoppas du sovit bättre de senaste nätterna, sömnbrist är tufft och speciellt med tanke på hur mycket energi du behöver för att skapa den fina gruppen jag läser om. Har inte ”vågat” gå med då jag inte har tiden i mina händer just nu att engagera mig på det viset, men blir så glad när jag ser responsen hos andra och vilken chans bloggare får att höras igen! Kör på!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: