Seriemaraton med god fika.

Halloj.

Himmel och pannkaka klockan är på tok för mycket och jag känner mig så galet speedad. Fast det inte blev men ett glas rött och ett glas bubbel igår så har vi sniglat runt precis som man ska på nyårsdagen. Visst kom jag ut på en promis men det hör ju också till att man ska börja nya året med att röra på fläsket, inte sant. Väl hemma igen blev det riktigt god mat bulgur med både kyckling och kött till de som gillar kött. Jag blev riktigt nöjd själv över tzatzikin som jag gjorde idag – den blev galet god.

1ll

Seriemaraton med god fika.

Igår sent började vi kika på Dirigenten som går än så länge bara på Cmore. Idag blev det ett seriemaraton då R och jag kikade klart på 6 avsnitt. Dirigenten var riktigt bra även om jag tycker att namnet på serien känns fel och långsökt. Självklart så behöver man något gott om man ska sitta på sin rumpa så länge som vi gjorde. Chokladmuffins fick det bli. Attans god smet om jag fick säga det själv. Brukar ni som jag alltid spara lite smet som man kan slicka i sig med skedar? Det är standard här hemma och sitter i från när jag var bar att mamma alltid lämnade till oss som vi fick mumsa i oss.

1mm1nn1qq

Kram Kram

49 reaktioner till “Seriemaraton med god fika.

Lägg till

 1. Kul att ni fastnade i Dirigenten, det är en serie jag har på min lista. Oja, det ska alltid finnas kvar smet som ”inte får plats” i någon form så man får sätta i sig den. I mitt tycke är smeten godast. 😉

  Gilla

 2. Jag har fortfarande inte tagit mig ut på årets första promenad, skäms nästan hahah. Halva smeten äts med sked här hemma 😉

  Gilla

 3. Så gott med muffins😍 Och vad roligt med maraton! Själv vågar jag inte se den eftersom alla jag känner säger att den är läskig, men det är kanske för dom vet att jag blir rädd för väldigt lite😂

  Gilla

 4. Jag har inte rört på mig alls i år än förutom för att gå mellan datorn och kylen.. 😛 Så bra jobbat av dig! 🙂
  Mysigt med seriemaraton, självklart ska man ha smarriga muffins till det! 😀

  Gilla

 5. Om första dagen på året går i lugnt tempo kan man ju hoppas att man slipper stressen även de resterande dagarna ;), eller var de så det inte funkade

  Gilla

 6. Vad mysigt med seriemaraton och maten låter verkligen god. Älskar tzatziki och kan äta hur mycket som helst. Jag åt också smet som barn. Nu bakar jag så sällan så det blir inte så mycket av smetätande. Men gott är det. 🙂

  Gilla

 7. Hahah slicka skålen är ju det bästa 😀
  Det gör jag alltid, så jag gör som dig, sparar lite smet, haha

  Jag ska se till att baka en dag och bara ta det lugnt, har dock en massa måsten som jag måste göra nu framöver dessa dagarna för att komma någonstans i livet!

  Gilla

 8. Dirigenten har jag sett på reklam om bara verkar väldigt bra ska se den, tack för tipset =) mums, vilka godingar i ugnen =) Äta ur både skålen och slickepotten alltid när man bakar det är typ ett måste.. hehe ha en fortsatt fin dag

  Gilla

 9. Den vill jag också se, verkar så bra av det lilla jag sett. Seriemarathon skulle jag inte orka med, men det låter mysigt ❤

  Gilla

 10. Dirigenten är jag riktig sugen på att se efter att ha sett trailer på den. Det känns lovande att ni såg så många avsnitt på ett bräde 🙂

  Gilla

 11. Har blivit för tok sent för mig med nu alla juldagar det märktes idag på jobbet. Samt hemmagjort tzatsiki är så gott =D, mums gott muffinsen ser ut med

  Gilla

 12. Härligt med seriemaraton! Längtar också efter det 🙂
  Brukar inte själv äta smet, men barnen gillar att slicka på visparna eller någon sked. Nu blev jag däremot riktigt sugen på tzatsiki, det är gott!!

  Gilla

 13. Men du, lät inte helt fel alltså. Ska göra lite gröt och sätta mig framför outlander. Är verkligen min favorit just nu, så när ni kikat klart på eran rekommendera jag outlander<3 snyggt med scarfen!! Älskar färgerna! Kram<3

  Gilla

 14. Aldrig hörnet om serien men då jag har lite serietorka ska jag googla den.

  Självklart sparar jag lite extra smet så jag får slicka av

  Gilla

 15. 😋Det är ju så gott med bulgur till köttet/kyckligen hade lätt kommit över på lite.Vad kul att du gör en helt egen tzatzikin kan tänka mig att den blir godare än den man köper färdig i affären. 🙋‍♀️ är en till som alltid sparar smeten för att äta lite

  Gilla

 16. Haha ja man måste ju få äta lite smet också det brukar jag med göra. SÅ gott. Jag tog det också bara lugnt, var också seg och trött fast jag inte hade druckit 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: