Seriemaraton med god fika.

Halloj.

Himmel och pannkaka klockan är på tok för mycket och jag känner mig så galet speedad. Fast det inte blev men ett glas rött och ett glas bubbel igår så har vi sniglat runt precis som man ska på nyårsdagen. Visst kom jag ut på en promis men det hör ju också till att man ska börja nya året med att röra på fläsket, inte sant. Väl hemma igen blev det riktigt god mat bulgur med både kyckling och kött till de som gillar kött. Jag blev riktigt nöjd själv över tzatzikin som jag gjorde idag – den blev galet god.

1ll

Seriemaraton med god fika.

Igår sent började vi kika på Dirigenten som går än så länge bara på Cmore. Idag blev det ett seriemaraton då R och jag kikade klart på 6 avsnitt. Dirigenten var riktigt bra även om jag tycker att namnet på serien känns fel och långsökt. Självklart så behöver man något gott om man ska sitta på sin rumpa så länge som vi gjorde. Chokladmuffins fick det bli. Attans god smet om jag fick säga det själv. Brukar ni som jag alltid spara lite smet som man kan slicka i sig med skedar? Det är standard här hemma och sitter i från när jag var bar att mamma alltid lämnade till oss som vi fick mumsa i oss.

1mm1nn1qq

Kram Kram

49 thoughts on “Seriemaraton med god fika.

Add yours

 1. Så roligt och mysigt med ett seriemaraton 🙂 Mumsigt med fika till också 🙂 Jag tycker också det är asgott att äta smet 🙂

 2. Åh så skönt att någon mer gör så med smeten, har alltid tänkt att det är jag som är barnslig som gör så😂😂

 3. Kul att ni fastnade i Dirigenten, det är en serie jag har på min lista. Oja, det ska alltid finnas kvar smet som ”inte får plats” i någon form så man får sätta i sig den. I mitt tycke är smeten godast. 😉

 4. Men åh vad mycket gott! God mat och muffins 😀 Så mysigt med seriemaraton! Har inte sett eller hört om den serien men tack för tipset! 🙂

 5. Har velat se den serien länge, har dock inte cmore vilket suger 🙁 men måste se till att fixa det ☺️

 6. Men så gott med chokladmuffins. Den serien verkar vara bra men lite små läskig kan jag tycka 🙈 skönt och komma ut på en liten promenad. Det gjorde vi också

 7. Spännande! Hört talas om den, för det är väl Paul ifrån torka inte tårar utan handskar? Mysigt med en god muffins till det också 🙂

 8. Så gott med muffins😍 Och vad roligt med maraton! Själv vågar jag inte se den eftersom alla jag känner säger att den är läskig, men det är kanske för dom vet att jag blir rädd för väldigt lite😂

 9. Jag har inte rört på mig alls i år än förutom för att gå mellan datorn och kylen.. 😛 Så bra jobbat av dig! 🙂
  Mysigt med seriemaraton, självklart ska man ha smarriga muffins till det! 😀

 10. Låter som en helt otroligt mysig dag! Jag var helt slagen igår och vet inte om jag riktigt vaknat till liv ännu..

 11. Om första dagen på året går i lugnt tempo kan man ju hoppas att man slipper stressen även de resterande dagarna ;), eller var de så det inte funkade

 12. Åh jag har bara sett trailern om den serien men det verkar ju så bra! Härligt med seriemaraton, det är ju så mysigt 😊

 13. Vad mysigt med seriemaraton och maten låter verkligen god. Älskar tzatziki och kan äta hur mycket som helst. Jag åt också smet som barn. Nu bakar jag så sällan så det blir inte så mycket av smetätande. Men gott är det. 🙂

 14. Perfekt att inleda nyårsdagen med seriemaraton! Vilka fina muffinsformar du har. 🌸💕

 15. Hahah slicka skålen är ju det bästa 😀
  Det gör jag alltid, så jag gör som dig, sparar lite smet, haha

  Jag ska se till att baka en dag och bara ta det lugnt, har dock en massa måsten som jag måste göra nu framöver dessa dagarna för att komma någonstans i livet!

 16. Dirigenten har jag sett på reklam om bara verkar väldigt bra ska se den, tack för tipset =) mums, vilka godingar i ugnen =) Äta ur både skålen och slickepotten alltid när man bakar det är typ ett måste.. hehe ha en fortsatt fin dag

 17. Dirigenten är jag riktig sugen på att se efter att ha sett trailer på den. Det känns lovande att ni såg så många avsnitt på ett bräde 🙂

 18. Har blivit för tok sent för mig med nu alla juldagar det märktes idag på jobbet. Samt hemmagjort tzatsiki är så gott =D, mums gott muffinsen ser ut med

 19. Härligt med seriemaraton! Längtar också efter det 🙂
  Brukar inte själv äta smet, men barnen gillar att slicka på visparna eller någon sked. Nu blev jag däremot riktigt sugen på tzatsiki, det är gott!!

 20. Jag jobbade igår, och idag är jag helt död. Sov inte mer än 3 timmar och sen satt jag barnvakt till min sessa

 21. Den började jag titta på en gång men har faktiskt glömt den. Jag kanske ska ge den en ny chans men dina goda muffins får jag tacka nej till KRAM

 22. Men du, lät inte helt fel alltså. Ska göra lite gröt och sätta mig framför outlander. Är verkligen min favorit just nu, så när ni kikat klart på eran rekommendera jag outlander<3 snyggt med scarfen!! Älskar färgerna! Kram<3

 23. Aldrig hörnet om serien men då jag har lite serietorka ska jag googla den.

  Självklart sparar jag lite extra smet så jag får slicka av

 24. 😋Det är ju så gott med bulgur till köttet/kyckligen hade lätt kommit över på lite.Vad kul att du gör en helt egen tzatzikin kan tänka mig att den blir godare än den man köper färdig i affären. 🙋‍♀️ är en till som alltid sparar smeten för att äta lite

 25. Haha ja man måste ju få äta lite smet också det brukar jag med göra. SÅ gott. Jag tog det också bara lugnt, var också seg och trött fast jag inte hade druckit 🙂

 26. Åh, jaaa! Smeten är ju det absolut godaste med ett bakverk! 😀 Vad handlar serien om? Jag har också Cmore och är i behov av en ny serie. Kanske skulle kolla in denna 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: