Bästa Fredagen på länge.

Hej.

Jag har verkligen vänt på dygnet och ska snart försöka vända tillbaka men liten stund till tänker jag njuta av att dygnet passar mig som handen i handsken. Efter en skön sovmorgon blev det någon timme vid datorn och bloggjobb tillsammans med min bästa kollega Mirre. Måste bara säga att vi är ett toppen team. Vi har så många tankar och ideér att vi måste bromsa oss själva faktiskt. Vi skulle nog kunna driva vilket företag som helst med vinst känns det som. Nytt för idag är att vi skapat ett instagram konto till vår blogg grupp Länka med Kärlek. Syftet med kontot är att använda oss av instagram som en anslagstavla. ni som följer kommer förstå hur vi tänker…..

Bästa Fredagen på länge.

När vi tråkade ut här hemma på eftermiddagen satte Tilda och jag oss på pendeltåget och åkte mot Mall of Scandinavia. Egentligen utan att ha några saker som vi skulle shoppa eller fixa. Men vi hittade både super snygga inredningsdetaljer och shoppade lite båda två. Varför är det alltid så att man hittar så mycket fint som man vill köpa när plånboken gapar tom?

4c4e

4f
Himmel och pannkaka vilken vacker vinkaraff jag såg inne på Room.

4jan1

Länge sedan Max smakade så bra.

Vrålhungrig och med kurrande magar från oss båda två fick det bli en tidig middag eller sen lunch på MAX. Dagens meny var så god. Länge sedan Max smakade så gott.

4g4h

Fredagspresenten.

Såklart att jag inte glömde min fredagspresent – en present glömmer man ju inte i första taget eller hur. Igår fick jag thé av Therese Lindgren från hennes collection på Lagerhaus. Svart thé med smak av päron och vanilj lät så gott och det doftade ljuvligt också.

4a4b

Fredagsfika.

När vi var klara på MOS åkte vi över till syster och Julia och tog en fredagsfika. Vi satt och fikade och hade det så mysigt tillsammans. Kladdkaka kan ju aldrig bli fel liksom. Cicci var schysst och skjutsade oss till tåget så vi slapp gå till Solna station.

4j

Fredagsfokus.

Min fokus stund kom först nu på kvällen när jag hamnade i fåtöljen med ett glas rött i ena handen och datorn i knäet. Jag känner mig glad och nöjd med dagen och hoppas att min lördag bara blir ännu bättre.

natti

Puss

 

34 reaktioner till “Bästa Fredagen på länge.

Lägg till

 1. Så är det alltid. När man har pengar hittar man inget man vill köpa. När man har ont om pengar kan man shoppa enormt mycket. Haha 🙂

  Gilla

 2. Men så roligt att ni har skapat ett instakonto också, ni gör ett grymt jobb. Åh gud vad jobbigt det är när man alltid hitta saker man vill ha när man knappt har pengar, det slår då aldrig fel 🙂

  Gilla

 3. Vad roligt med instagramkonto. Försökte gå in och följa igår men då strulade min app. Tack för påminnelsen. Jag har också märkt att jag vill ha mer när plånboken är tom än när jag verkligen åker till stan för att köpa något. Jag tror att jag blir mer kräsen när jag ska shoppa för jag vill inte slösa bort några pengar innan jag hitta det som jag verkligen vill ha.

  Gilla

 4. Kul med ett instagramkonto! 🙂 jag brukar också hitta en massa fint när jag inte ska handla men när jag letar efter något så hittar jag inte någonting hehe 🙂

  Gilla

 5. wow, gillade glasen, skön spontantripp till Mall of scandinavia med =) hehe åhh ge mig, max och kladdkaka himmelsk gott ju, sånt ja ska hålla mig ifrån hehe det är alltid kul att starta upp nya grejer som instagram och det där ska kolla upp det med, ert konto alltså länka med kärlek, ha en din dag =)

  Gillad av 1 person

 6. Vad roligt och fint att ni hittat varandra och blir ett sånt bra team! 😀 Det kommer man långt på!
  Lät som en riktigt bra fredag! Du och dottern verkar göra så mycket kul och mys 😀 Måste också till MOS, det var ett bra tag sen sen sist!

  Gilla

 7. Jag var på Väla i torsdags med två klasskamrater och shoppade lite, hade velat shoppa mer. När jag köper något vill jag alltid hitta ännu mer, får liksom inte nog. Men så kom jag på att jag och en kompis som kommer på besök för första gången skall till Gekås i slutet av månaden så då kommer jag ju kunna shoppa lite mer där =)

  Gilla

 8. Vad roligt att ni har så bra samarbete! Tycker absolut att ni ska skapa ett instagramkonto! Säg till när ni har gjort det för då ska jag följa! 😀 Känner igen mig i att man alltid hitta sånt man vill ha när man är pank! Det är ju typiskt 😀 Vad härligt att ni hade en sån bra dag 😀 // Petra Elisabeth

  Gilla

 9. Jag förstår inte varför man alltid ska hitta allt som man vill ha när man inte kan köpa det. Och sen när man har pengar så finns inte saken kvar eller så blir man så pass snål o inte köper det. E mycket därför jag aldrig kollat runt efter saker när jag inte har råd.

  Gilla

 10. Det är så lätt att vända på dygnet men tyvärr svårt att vända tillbaka :/ Så roligt att kolla i Mall of Scandinavia 🙂 Man hittar alltid massa saker när man inte ska ha nåt (A) Sen när man letar efter nåt då hittar man inget.
  Mumsigt med Max och kladdkaka 🙂

  Gilla

 11. Jag älskar verkligen Max, godaste snabbmaten i Sverige! Mall of Scandinavia är sååå mysigt att bara strosa runt i, men ändå åker man bara dit när man inte har råd haha

  Gilla

 12. Så härlig fredag ni hade och Mall Of Scandinavia var jag på i somras en het sommardag =D. Men du tack partner, instämmer, så bra vi skulle kunna göra ett företag ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: