Fredags – fokus, present och mys.

Hej.

Idag känns det som jag har tappat kompassen. Jag blev så jäkla förundrad över hur tokigt det kan bli ibland. Hur okänsliga en del kan vara som vänder upp och ner på hela världen bara för att de fick en fråga eller en motgång som inte passade in i deras tankevärld just nu. Jag förstår inte hur hur visa tänker när de bara kastar ur all frustration de har mot den de talar med utan att tänka efter om det de säger har med frågan eller saken att göra. Dagens erkännande – jag blev på allvar riktigt besviken och lite ledsen inte en gång utan två vid olika tillfällen. Nog om det för det är faktiskt fredag idag och det är dagen som jag ägnar åt mig själv lite extra.

Fredags – fokus, present och mys.

Fredagspresenten köpte jag faktiskt redan igår men bestämde mig för att denna superbalanced makeup fick bli min fredagspresent. Denna från Clinique är en välkänd produkt i min sminkväska. Jag trivs mycket bra med denna superbalanced makeup.

21a

Fredagsfokus en skön men rask kvällspromenad runt i vårt bostadsområde med lurarna i öronen. Jag behövde verkligen få komma ut och andas frisk luft och samla ihop mig en stund efter dagens alla tokigheter. Det finns ett hus där kvinnan är så otroligt duktig på trädgård. Hon har vid alla årstider en helt magisk och sagolik trädgård. Kring juletider tänder hon upp sin trädgård likt ett ett eget Liseberg eller Skyltfönster på NK. Trädgården är vintertid nu med snö helt magnifik.

21b

Fredagsfika och mys.

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, inte sant. Jag väntar och har sparat mig nu tills ikväll när jag tänker sätta mig och kika på ”DANNY” som ska sändas på TV 4. Snart blir det fika och mys under filten som jag längtar.

21

Puss & Kram

 

 

18 reaktioner till “Fredags – fokus, present och mys.

Lägg till

  1. Fastnade direkt för bilden på den vackra trädgården. Måste verkligen lysa upp i vintermörkret. Gillar också att läsa om dina fredagar och att du unnar dig en del just de dagarna

  2. Vilken vacker bild fina du! Så kul med dina fredagspresenter också, har faktiskt aldrig testat Cliniques Foundation men hört mycket om den så kanske borde ta och testa ändå 😃🌺 Tror du den funkar på torr hud?

  3. Den personen/personerna låter som riktiga energitjuvar. Så trist. Hoppas att du mår bättre nu och har kunnat släppa det trista. Den där trädgården är verkligen fantastiskt fin!

  4. Vilken underbar trädgård din granne har 😍 Jag kollade lite på Danny när jag sprang på löpbandet 😊 Om du vill går du gärna uppdatera sen om tokigheterna ♥️♥️

  5. Wow det var fint pyntat av kvinnan. Tänk om fler kunde pynta sådant, skulle lysa upp allt nu när det är mörkt så tidigt! Tycker du gjorde helt rätt i att köpa det till dig själv! Vad har du för planer för helgen?

  6. Jäklar vad utpyntat det var, vi har också en som verkligen tar i från tårna när det gäller julpynt ute, men deras stora problem är att allt blinkar och lyser i totalt otakt med hur många färger som helst, jätte jobbigt att titta på 🙈

  7. Imponerande julpynt där! :O Och trist med folk som inte kan bete sig. Vet ju inte vad det handlar om men blä ändå för att de gjorde dig besviken.. 🙁 Inte sjysst. Hoppas dagen idag är bättre. 🙂

  8. Måste ju säga att den människan som bor där bor i ett riktigt juligt hem 🙂 Låter mysigt att sitta under en filt det gör jag varje dag 🙂

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: