Julklappsjakt med dottern.

Hej.

Idag efter att vi verkligen slöat oss här hemma åkte Tilda och jag på julklappsjakt. I år känns det svårare än någonsin med julklapparna. Barnen är så stora och önskar sig om de önskar något förutom pengar bestämde saker på pricken efter de julklappsmail som jag fått. När barnen var yngre kunde jag improvisera och hitta på bra och spännande saker. Det inte så längre fast jag brukar göra det lite ändå så får det bära eller brista. Utfallet på de brukar bli 50 – 50 om de gillar klappen eller inte.

Julklappsjakt med dottern.

Jag hade ställt in mig på lite halvpanik i både Skärholmen och Kungens Kurva men det var lugnt och alldeles lagom. Vi hade det faktiskt riktigt mysig när vi gick runt runt Tilda och jag. Några saker är kvar men nu har jag tid på mig vilket är så skönt.

20qq

20b

Julfika på bästa kaffestället.

När vi kände oss nöjda och belåtna för idag smet vi in på Espresso House och tog en julfika. Årets sista Tomtelatté blev det säkert men attans vad de är goda. Den är verkligen jul för mig. Vi satt och snick snackade om både dit och dat och planerade vad vi ska mysa och mumsa med på Uppesittarkvällen.

20f20e20d

Nu är det dags att ge sig på pepparkakshuset igen. För nu är tanken att det ska sättas ihop och bli klart för dekoreras. Håll tummarna för mig nu.

puss1

24 thoughts on “Julklappsjakt med dottern.

Add yours

 1. Vilken mysig dag ni haft tillsammans. Det är så mycket lättare att köpa julklappar till vår sjuåring än grabbarna. Ännu svårare till ena barnet för han har knappt önskat sig något. Vad gör man då liksom? Gillar bilden med grädde på nosen. Så härlig bild.

 2. Många av mina släktingar har samma problem, jag har sagt att om de inte vet vad de ska köpa så köp ingenting eller ge mig pengar istället. Bättre än att då något som aldrig kommer användas 🙂

 3. Vilken mysig dag och så söta bilder 😍 Jag är en sån här person som gärna vill bli överraskad när det kommer till julklappar, men min mamma tvingar mig att skriva en exakt lista för hon har noll fantasi 😂

 4. Vilken härlig dag och underbara bilder på dig och dottern 🙂 mysigt med fika. Måste prova tomtelatten 🙂

 5. Vilken mysig dag ni har haft!,tomtelatten är riktigt god och man får riktig julkänsla av den. Vad skönt att julklapparna är klara nu och kan fixa lite annat nu 🙂

 6. Ååh vad mysigt med lite mor och dottertid! Var inne i centrum och kikade igår, drottninggatan kryllade av folk. Jag som inte är där så ofta fick ju sååå mycket intryck, haha <3 Hon jag var med lyssnade jag ju knappt på, kollade på allt annat ist. Kram <3

 7. Åh så mysigt. Jag får flashbacks från när jag och mamma alltid va iväg och handlade julklappar tillsammans, ser framemot när mina bsrn är så stora så dem har ett annat intresse för att gå och shoppa med mig 😍

 8. Vad skönt att det börjar ordna sig med julklappar, det är så svårt vad man ska ge bort, samtidigt som man gärna vill ge exakt vad någon önskar sig så blir det ofta lite dyrt när det är mer än en man ska handla till. Jag har lite dåligt samvete över att min häst får en så dyr julklapp med tanke på vilken budget jag har gjort mot mamma, men så kan det bli 🤗

 9. Espresso House är verkligen det bästa fika stället, love it! 😀 Jag ska ut och handlar resterande julklappar imorgon, fasar för det..

 10. Verkar som ni haft en underbar dag! Såå fina bilder, vilka snyggingar ni är 😆♥️
  Kan inte fatta att jag inte testat en tomtelatte haha jag måste ju göra det!

 11. Haha. Underbar bild med grädde på näsan. 😀 Jag håller med om att det blir svårare och svårare att hitta julklappar till barnen när de blir äldre. I år har jag visserligen varit mindre engagerad i julklappandet än vanligt, men jag brukar försöka välja några saker från listorna som är exakt den produkt de önskar, och sen köper jag resten sånt jag vet det har pratats om tidigare, som jag tycker de behöver eller som jag tror att de skulle gilla, men inte har tänkt på ännu.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: