Tänkte Tipsa om Sandi_fighter.

Hej.

I Länka med Kärlek har vi denna veckan att vi ska skriva om och göra reklam för bloggen som länkat sig över din egen. Jag fick äran att tipsa om Sandra Stark Backman som är en relativ ny blogg för mig. Det är ju det som är så roligt med dessa bloggrupper att man får upp ögonen för nya spännande personer och bloggare.

19a

Sandra är en 39 årig kvinna….mamma till två troll och fru. Hon lever med kronisk värk, depressioner och generell ångest. Jobbar heltid och försöker bolla det med familj och träning. En superkvinna som kan och orkar rodda allt trots sin sjukdom som finns där i bakgrunden.

19c

Jag känner igen mig mycket i Sandra mående och texter.  Hon låter positiv i sina texter trots att det inte alltid är så. Sandra jobbar hårt på positiviteten och det tar på ens krafter. Livet går upp och ner. Jag som själv lever ett randigt liv med upp och nergångar tycker det är skönt att läsa Sandras inlägg för jag får stor igenkänning.

Sandra och jag har flera saker som vi båda tycker om.

* Vi tycker om hockey båda två.

*  Vi har båda velat eller vill hitta ett arbete som vi kan jobba hemifrån.

* Vi gillar gott rött vin.

19b

Trots att Sandra inte mår toppen alla dagar har hon en positiv inställning till livet. Självklart Sandra kan man vara 40 och någon som folk ser upp till. Jag lovar att du kommer lyckas med din dröm om att föreläsa för barn och ungdomar om dystymi och din egen erfarenhet.

Tack för att jag hittade till din fina blogg.

7

 

 

 

12 thoughts on “Tänkte Tipsa om Sandi_fighter.

Add yours

  1. Vilket fint inlägg! Hon är ny för mig också och jag är så glad att jag hittade till hennes blogg. Fint att vi i den här gruppen länkar till varandra och ger kärlek till varandra.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: