” När jag valde att börja blogga”

Halloj.

Lucka nummer 18 – Kajsons julkalender.

Lucka nummer 18 handlar om när jag valde att börja blogga. Den är enkel att svara på men vi tar allt från början. Jag har alltid tyckt om att skapa och bild och form så att jag utbildade mig och arbetade som webbdesigner och master i flera år var inte alls konstigt. Sedan kom världens finaste killar och när Marcel som är yngst skulle börja på förskola och det var dags för mig att börja jobba igen funkade det inte att jobbade så mycket som det krävdes. Så då gick jag tillbaka och jobbade på förskola istället som barnskötare vilket jag gjort innan internetbranschen.

Därefter blev det många år i förskolans värld och jag utbildade mig till lärare i förskola fklass och även ateljerista. Under en sommar när jag inte var sugen att jobba på min tjänst som jag gjorde två dagar i veckan under hela studietiden läste jag en kurs på KTH om digital kompetens och lärande där alla våra uppgifter skulle redovisas i bloggform. Där och då var det kört jag fick ett så stort sug igen för foto, bildbehandling och att skapa att Kamillas Kamera var född.

Detta är några av de header som jag haft på bloggen genom tiderna.

18c18d18a

Vad är Kajsons Julkalender då?

Jo – varje dag 1-24 december öppnar alla vi bloggare en lucka med gemensam rubrik för fri tolkning. Tanken är att ni läsarna ska kunna klicka in på sina favoritbloggar och se samma lucka öppnas men med varje bloggares personliga tolkning (och för dig som bloggare är det en chans att skapa personlig content med valfria bilder och text men med en liten extra kick i baken och inspiration från julkalendern.) Dessutom kan man ju förbereda och förinställda sina inlägg redan nu vilket gör att ni har ett inlägg per dag färdigproducerat i december så att ni kan lägga tid på att baka julgodis och dricka glögg med vännerna i lugn och ro. Smart va?

Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

pusskram

13 reaktioner till “” När jag valde att börja blogga”

Lägg till

  1. Vad grymma headers, ser verkligen personliga ut, det är viktigare för mig än att dom är minutiöst genomgångna med förstoringsglas för att leta misstag.

    Vilket roligt sätt du kom in på att blogga, och vad kul att intresset har hållt i sig 👍

  2. Så kul att få läsa om hur det började med att du bloggade och hade ingen aning om att det var så längesen. men märks att du brinner för det 🙂

  3. Så intressant att få en del av din blogg historia och lära känna dig på ett nytt sätt.Älskar dina bilder och särskilt bilden nummer två här på inlägget.Shit du har verkligen lyckats att hinna med massa med utbildningar och arbeten

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: