Hyra buss – enklare än du tror!

” Inlägget är i samarbete med Kristian Larsson Busstrafik ”

logo

Hej.

När jag var barn och tonåring åkte jag mycket bussresor både till skolresor, gympatävlingar och konserter. Flera av dessa resor har blivit minnen för livet. Jag funderade lite på varför det är så att de resor jag gjort i livet med buss är så starka minnen jämfört med andra färdmedel. Åka buss är ett perfekt tillfälle att få umgås tillsammans eftersom att alla färdas mot samma mål med bussen. Att åka till ett mål tillsammans med likasinnade som tycker om samma saker, gillar samma band, hejar på samma lag, går i samma klass bidrar oftast till att den härliga stämningen närmast är garanterad.

En trevlig resa tillsammans.

En resa som jag minns extra mycket är en resa när jag var 17 år och skulle åka med hela mitt härliga punk och syntgäng , coopargäng till Göteborg för att kika på Depeche Mode och Nitzer Ebb. Min nära vän hyrde en buss tillsammans med sin pappa för hon var bara 16 år så vi skulle komma iväg. Hela resan sjöng och dansade vi och skrattade så vi fick magknip. Minns att jag tog massvis med bilder men tyvärr försvann kameran under tiden vi var på konserten. Vi var ett sammansvetsat gäng med samma musiksmak och tro på livet under den tiden.

Hyra buss – enklare än du tror!

Att hyra buss till en resa som man själv vill ordna eller till en klassresa är inte alls svårt. Ett samtal bort svarar Kristian Larsson Busstrafik när ni berättar hur ni har tänkt er resan. De hjälper till att planera detaljerna och skräddarsyr allt enligt kundens önskemål. Företaget håller till i Uppsala och Stockholm med omnejd, därifrån bussarna utgår.

Säkerheten är viktig när man skickar iväg ett busslass.

Särskilt när man som förälder skickar iväg sina barn eller egentligen alla nära och kära så vill man försäkra sig om att bussen som de åker med är en säker buss. Kristian Larssons alla bussar uppfyller dagens krav på trafiksäkerhet och miljötänkande. Redan 2016 började företaget köra på HVO som är ett 100% fossilfritt drivmedel. Självklart är alla bussar utrustade med säkerhetsbälten på samtliga platser. De största bussarna kan rymma upp till 60 passagerare.

buss_64_bild_1hogklassig_inredning

Kristian Larssons bussar har alla:

Aircondition

Fällbara stolar med fotstöd

Toalett

Videoanläggning

CD-växlare

220V uttag

WiFi

Kaffemaskin.

Kristian Larsson Busstrafik är ett familjeföretag.

Företaget grundades 1926 och är ett av Sveriges äldsta familjeföretag i branschen.Över 90 år i branschen säger mycket om att de är ett företag att lita på med goda kunskap, erfarenhet och kvalitet som gör att många väljer just Kristian Larsson Busstrafik.

90ar-min

Välkommen att höra av dig till – Boka buss direkt på 018-37 50 28.

bab4e6c6-e7ec-4297-a896-7cea91666891

” Inlägget är i samarbete med Kristian Larsson Busstrafik ”

 

 

22 reaktioner till “Hyra buss – enklare än du tror!

Lägg till

 1. Haha, nu fick jag massa minnen från klassresor genom åren! Säkerheten är verkligen viktigt när man reser.🌸💕

 2. Bussresor har jag åka många gånger med klassen och även när jag har åkt ner till min pappa som bor i Göteborg. Men jag har aldrig hyrt en buss själv. Vilket roligt minne du har från den bussresan. Synd att kameran försvann

 3. Jag har nog aldrig åkt på en längre bussresa, men tycker det överlag kan vara mysigt! Få gotta ner sig i sitt säte och titta på det som flyger förbi utanför fönstret.
  Kul att ha bussat tillsammans för en konsert! 🙂

 4. Det här inlägget gav mig assocciationer till alla körresor jag gjorde som tonåring. Då åkte vi alltid buss. På en resa åkte vi till både Danmark och Tyskland för att sjunga på möten.

 5. Jag både gillar och ogillar långa bussresor. Det är mysigt, spännande och ofta finns som du skriver en stor gemenskap mellan de som åker, man är på väg till något roligt tillsammans. Tåg är mer opersonligt men mindre instängt. För och nackdelar. Att sova på buss eller tåg tycker jag är svårt…

 6. Har aldrig hört om dom men det låter som ett jättebra företag och håller med att det är mysigt att åka buss gillar att sitta och titta ut genom fönstren det är så mysigt 🙂

 7. Bussresor är inte alls invecklat att boka faktiskt, åkte mycket buss mellan Malmö och göteborg ett tag och de va riktigt bekvämt 😀
  Mycke skönare med buss än tåg och såååå mycket billigare om man nu vill spara lite pengar

 8. Sådana hyrbussar kommer för mig alltid att vara förknippade med Gothia Cup och lagen jag har varit där med. Vilka minnen. Just resan dit och hem var lite ”helig” och skapade en ännu starkare sammanhållning då vi alla var tillsammans.

 9. Men åh det har jag aldrig ens tänkt på, att man kan hyra en hel buss haha 💃 kan ju vara kul att göra någon gång så man kan åka ett helt gäng på någon rolig tripp 😍

 10. Så smidigt. Mitt favvominne med buss var när jag var 17 år och åkte med kyrkans unga ner till Italien, vi hann att se Bayern Munchen spela efter vägen och sen se Lazios träningsmatch ❤ Underbar resa ❤

 11. Jag minns en lång bussresa som jag och min äldsta kusin gjorde när jag var i tonåren, från sverige till spanien! 4 dagar tog det :O Aldrig igen!!

 12. Varför tror du det ger mer gemenskap att åka i en buss gentemot ex. tåg? Är det för att i en buss är det bara sitt lag, sin förening eller sin klass som åker medan det i tåg kan vara andra också? … Jag fick iallafall den tanken när jag läste början på ditt inlägg. Jag åker hellre tåg för att det går snabbare och är mer utrymme men gemenskapen försvinner lite när man blandas med andra resenärer.

  1. Jag tror att det blir bättre gemenskap på grund av att bussen är ett begränsat utrymme. Åker man tåg är ytorna att röra sig på större och det kan bli lättare att sprida ut sällskapet.

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: