Tapas mys, häng i stan med snorig näsa.

Halloj.

Min lördag har varit en lördag med fullfart fast jag egentligen inte alls orkat. Vaknade imorse med en super snorig näsa och feberkänsla i hela kroppen. Men visa dagar funkar det inte att känna efter för mycket.

Tapas mys.

Tilda och jag hade bokat bord för att åka in till stan och äta lite tapas och vandra omkring så som vi bara älskar att göra. Sagt och gjort vi mumsade tapas på Tapas & Food där jag varit tidigare och vet att de har bra mat och det är relativt lugnt. Min mat var riktigt god. Däremot var Tilda lite missnöjd med sin friterade kyckling vilken hon tyckte var lite smaklös och seg. Men men vi hade det mysig och började planera för vår Gotlandsresa nästa sommar.

15d15e15

Vandrade runt lite i city.

Vi gick runt lite i city tillsammans med Robert och kikade i några butiker och andades julstämningen som är i stan med alla lampor och ljussättningar överallt. Jag hittade den allra finaste julkulan som jag sett på länge ”Sov du lilla Videung” . Designtorget är en butik som jag verkligen uppskattar att gå omkring i varv på varv. Alltid hittar jag något nytt som jag gillar. Såg även en helt fantastisk adventsstjärna. Tänk om det blir rea på den efter jul. Då kanske jag tar och slår till på riktigt…

15a15b

Så var det ju de nya naglarna….jag skulle visa.

Jag såg att Malin som jag gjort naglar hos innan eller tänker göra snart igen när jag får ihop livet bättre hade gjort ett par naglar i grått som jag verkligen gillade. Så jag valde att göra enfärgat i grått som kunde jag själv dekorera naglarna och variera mig precis som förra gången. Jag är så nöj med mina nya naglar och glad att jag inte gjorde dem röda bara för det är jul. Röda naglar har blivit min grej att köra mitt i sommaren. Det kallas visst motvalskärring har jag alltid fått höra. Den vägen tvärt emot alla andra har alltid varit min väg ända sedan jag var barn.

15f

20164622572187111254152_sbig

PUSS

 

19 thoughts on “Tapas mys, häng i stan med snorig näsa.

Add yours

  1. Men åh vilken mysig dag du hade med dottern. Kulan är helt fantastisk vacker. Den skulle jag gärna ha med. Snygga naglar för övrigt. Jag gissade nästan rätt på färgen då. 🙂

  2. Vilken härlig dag ni fick tillsammans. Mysigt att ni satt och planerade gör somarens resa till Gotland. Jag skulle så gärna vilja åka till Gotland. Den julkulan är ju bara så fin 😍 hoppas att dom är på rean efter jul

  3. Jag ÄLSKAR Tapas! ÄLSKAR! Så mysigt att gå runt och mysa i en julbelyst stad. Tyvärr är det mest köpcentrum för min del. Så dumt.

  4. Vad spännande att ni ska till Gotland, där har jag faktiskt aldrig varit men verkar vara så fint där. Hoppas att du mår bättre idag 🙂

  5. Naglarna blev så fina. Tyvärr får jag inte ha det i mitt jobb. Lite trist men så är det. Gillar verkligen att äta på det sättet man äter tapas. Äta länge, och småprata. Ofta slänger jag i mig maten och känner knappt hur det smakar. Stress, stress, stress.

  6. Det låter så gott med tapas men jag har aldrig ätit de men skulle lätt vilja testa det :)Och vilken fin julkula hoppas det blir rea på den 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: