Lucka nummer 16 – Kajsons julkalender.

Halloj.

” Valet jag aldrig haft…”

Lucka nummer 16  – valet jag aldrig haft är en svår lucka att tolka. Jag har redan nu suttit en stund och funderat på hur jag ska tolka denna luckan. Visst kan jag göra det enkelt för mig men även då står det stilla.

Jag har aldrig behövt välja vad som är allra viktigast och min livsuppgift.

Jag kom till en punkt i livet då jag fick svaret serverat framför mig – barnen framför allt alla dagar i veckan livet ut. Det hände en del hemska och galna saker i mitt liv som gjorde allt så enkelt. Min uppgift var att alltid finnas där för barnen. Den uppgiften har jag anammat som ser som min allra viktigaste i livet.

16a
Kan man annat än att bara älska dessa sötnosar? Bilden tagen för 8 år sedan.

 

Vad är Kajsons Julkalender då?

Jo – varje dag 1-24 december öppnar alla vi bloggare en lucka med gemensam rubrik för fri tolkning. Tanken är att ni läsarna ska kunna klicka in på sina favoritbloggar och se samma lucka öppnas men med varje bloggares personliga tolkning (och för dig som bloggare är det en chans att skapa personlig content med valfria bilder och text men med en liten extra kick i baken och inspiration från julkalendern.) Dessutom kan man ju förbereda och förinställda sina inlägg redan nu vilket gör att ni har ett inlägg per dag färdigproducerat i december så att ni kan lägga tid på att baka julgodis och dricka glögg med vännerna i lugn och ro. Smart va?

Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

pusskram

21 reaktioner till “Lucka nummer 16 – Kajsons julkalender.

Lägg till

  1. Kan tänka mig att det är så självklart att vara mamma den dagen man blir det. Stort att få utvecklas och upptäcka livet med egna barn

  2. Att vara mamma är verkligen en prövning tycker jag =) men jag skulle inte kunna vara utan mina barn heller dom ger mig en motivation om livet =)

  3. Det är ju en massa som går på instinkter när man blir förälder, och det är väl tur det. Tyvärr finns det en massa val man önskar att man hade fått men inte fick :/

  4. Även om livet i sig gjorde det valet åt dig så tänker jag att det är ett väldigt bra icke-val, du är med att forma vår framtid genom att du visar dina barn hur världen ser ut och att man sätter dom främst är tyvärr inte en självklarhet för alla.

  5. Intressant ämne i dagens lucka, jag håller med sig om att den viktigaste prioriteten i livet är barnen.🌸💕

  6. Så himla fint skrivet. Har alltid tänkt att min uppgift i livet, mitt mål är att bli mamma. Alla kompisar har alltid ”Jag vill bli sjuksköterska.” ”Jag vill bli polis” och jag har alltid sett mig själv som mamma. Dock just nu känner jag mig så osäker, vill jag ha barn? Vill jag adoptera barn? Vara fosterfamilj bara? Tur jag har några år på mig att fundera, hahah <3 Dock skulle jag vara få veta att jag blir mamma nu, skulle min livsuppgift vara att vara deras mamma. Du verkar vara en så fin mamma. Kramar <3

  7. Barnen är absolut det viktigaste man har! Så fin skrivet Kamilla och inte helt dumt och ha förberett allt heller. Själv har jag halkat efter lite med bloggandet då det kommit andra saker i livet, men så är det ju emellanåt.
    Svar: Jag hoppas verkligen att 2019 blir bättre än 2018, så jag satsar stenhårt på det!

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: