Ska vi inte ha någon vinter i år???

Hej.

Det är fredag idag igen. Snart måste jag åka ner mot tåget för att åka in mot stan och fixa nya naglar.  Men det går så trögt att komma igång idag. Det där med min sömn har stökat ordentligt i natt igen så idag måste det bli mycket smink för att försöka pigga upp ögonen.

Ska vi inte ha någon vinter i år???

Alltså antingen för det vara vinter eller vår, höst sommar för detta trista grå är inte något som ens passar in i någon av de fyra årstider som vi har. Det är så grått att många med mig deppar ihop fast det lackar mot jul. Säger som så att ska vi inte ha vinter nu när det snart är jul då kan vi lika väl  bli vår igen. Fasiken vad jag vill ha sol och värme idag.

14a14b

5a

♥ PUSS ♥

26 reaktioner till “Ska vi inte ha någon vinter i år???

Lägg till

 1. Jag har gärna vinter men då ska det vara sol, minusgrader, rimfrost och ett tjockt lager snö. Det här vädret som är nu klarar jag mig utan faktiskt. Härligt att få naglarna ompysslade.

  Gilla

 2. Jag håller med denna gråa yllefilt som ligger över oss är bara blah. Fick jag välja så skulle vi bara ha vår och sommar. hahaha. Nu har jag nog ingen rätt o klaga om några dagar är jag i Florida. om jag längtar? Varje sekund

  Gilla

 3. Jag tycker inte om vintern. Det är halt, kallt och mörkt. Längtar efter våren. Men fördelen med vintern är att jag slipper ha dåligt samvete om jag inte kommer ut en dag.

  Gilla

 4. Ja denna trista grå väder gör ju så man blir både trött och deppig! Håller med dig ska det vara vinter får det gärna komma snö och inte bara vara kallt 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: