Fredags – fokus, present och fika.

Hej.

Fredagar brukar vara mina dagar – det har liksom blivit så mer än ett år nu. Det har varit en bra och uppskattad punkt i mitt liv som jag faktiskt tänker fortsätta med länge länge.

Fredagspresent – Något som jag börjat förbruka i parti och minut är body shops body butter. Så idag när mitt förråd börja sina var valet på fredagspresent super enkelt.

14jj

Fredagsfokus – Att få fixa till naglarna igen. Jag hade en färg redan när jag kom till salongen som jag var sugen på och åt det hållet fick det bli. Gissa ni rätt får ni en länk!!!

14c

Fredagsfika – En god kopp kaffe och en ännu godare muffins på Muffin Bakery.

14d

7

21 reaktioner till “Fredags – fokus, present och fika.

Lägg till

 1. Man kan aldrig ha för många produkter från TBS! Det var en perfekt fredagspresent. 🙂
  Jag slänger en gissning på 104. Den såg snygg ut!

  Gilla

 2. Jag röstar på den grå/blå/gröna nyansen. Är jag den enda som inte testat Bodyshops body butter? Får kanske ta och göra det. Sen annan sak, de där cheesecaken ser alldeles underbara ut! Mums!

  Gilla

 3. Vilken lyxig fredags fika. Så härligt att du har hållit fast vid att fredagar är din dag. Åh, deras produkter använde jag också väldigt mycket av ett tag. Jag gillar deras scrub 😍 jag tror att du valde den blå/gråa färgen på naglarna 😍

  Gilla

 4. Vill jag skämma bort mig ordentligt så blir det något från body shop. Naglarna har jag inte fixat på år. Gjorde gelnaglar regelbundet ett tag men så började de lossna och drog med sig mer än halva mina egna naglar. Gjorde naglarna på seriös salong och fick hjälp att ts bort de som inte lossnat själva, men oj vad ont det gjorde i början. Sen har jag inte vågat testa igen. Enligt salongen är jag överkänslig mot gel. Akryl är jag avrådd att testa.
  Ha en mysig helg

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: