Veckans Fotoutmaning – LUCIA.

Hej.

Här kommer mitt bidrag till Veckans fotoutmaning hos Länka med Kärlek.

LUCIA.

I år var Lucia något extra för mig när vår lilla tjej fick vara självaste Lucian. Jag tog hur mycket bilder som helst på Tilda som lucia. Denna bilden är den som jag fastnade mest för så mitt bidrag blir denna bild.

13g

Häng på utmaningen – vet jag!!!

Denna vecka håller vi i en fotoutmaning.  På fredag alltså 14/12 kommer utse en vinnare. Vinnaren vinner en julklapp från oss, som vi sänder personligen.

Temat denna veckan är 🎄 LUCIA 🎅, ni får FOTO-tolka det helt fritt.

Så här gör du för att delta:

Fota en bild där du tolkar temat LUCIA. Du gör ett blogginlägg på din blogg, där lägger du ut ditt tävlingsbidrag. Du måste alltså vara medlem i vår facebookgrupp för att vara med. Anmäl er och var med i gruppen LÄNKA MED KÄRLEK

Vi vill gärna att ni skriver ett inlägg om att ni deltar i utmaningen på er blogg. Tävlingsbidragen, alltså själva blogginlägget länkar ni ENDAST i tråden för det i GRUPPEN. I blogginläggen ni skriver vill vi att ni länkar till gruppen och gärna till http://sweetwords.se & http://kamillaskamera.com 

puss1

 

8 thoughts on “Veckans Fotoutmaning – LUCIA.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: