Luciafirande med dottern som Lucia.

Hej.

Trettonde december står det i almanackan idag vilket betyder Luciafirande runt om i landet, så även för mig. På Broängsskolan där Tilda går och även killarna gjort är det årskurs 6 som håller i luciatåget tillsammans med musikläraren. För mig var det lite extra spännande och stort att gå till skolan och kika på luciafirandet när Tilda skulle vara lucia.

13g13h13i

Stolt som en tupp.

Självklart så var jag stolt som en tupp över min lilla Lucia som jag såklart tyckte var världens finaste. Luciatåget sjöng så fint och det var bra arrangerat.

13a13b

Sju år senare hade Luciorna vuxit en bit.

Vänner sedan förskolan har de varit dessa sötnosar – nu lite större och mycket klokare. Finaste Emelie, Tilda och Ellen i samma ordning.

13dec1

Ha en underbar Lucia-dag.

Puss & Kram

13 thoughts on “Luciafirande med dottern som Lucia.

Add yours

  1. Men åååh vad mysigt, jättefin Lucia var hon! Jag ville aldrig vara med i luciatåget, inte riktigt min grej men förstår att det är roligare som förälder 🙂

  2. Vad roligt att de hållit ihop så länge! Så fint med kompisar som det verkligen har klickat med. Vilket fint luciatåg och vad roligt att Tilda fick vara Lucia.

  3. Jättefina lucior och Tilda var ju jättefin även i år!Förstår att du är stolt mamma som såg henne leda ut tåget sen, brukar ju var jättefint 🙂

  4. Vilken fin Lucia! Jag tycker det är så vackert med alla levande ljusen i ett sådant luciatåg men jag hade själv inte vågat ha levande ljus i håret sådär… =)

  5. Ååh men vad vackert!! Vi hade finaste luciatåget på förskolan, dom var så fina och så himla duktiga mina små barn<3 som vi övat! Blir alltid så tårögd och känslig när jag ser luciatåg. Kram fina du<3

  6. Men gud vad roligt att du har ett äldre kort på dom också, så himla fina! Måste ha varit underbart att vara där 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: