Luciafirande med dottern som Lucia.

Hej.

Trettonde december står det i almanackan idag vilket betyder Luciafirande runt om i landet, så även för mig. På Broängsskolan där Tilda går och även killarna gjort är det årskurs 6 som håller i luciatåget tillsammans med musikläraren. För mig var det lite extra spännande och stort att gå till skolan och kika på luciafirandet när Tilda skulle vara lucia.

13g13h13i

Stolt som en tupp.

Självklart så var jag stolt som en tupp över min lilla Lucia som jag såklart tyckte var världens finaste. Luciatåget sjöng så fint och det var bra arrangerat.

13a13b

Sju år senare hade Luciorna vuxit en bit.

Vänner sedan förskolan har de varit dessa sötnosar – nu lite större och mycket klokare. Finaste Emelie, Tilda och Ellen i samma ordning.

13dec1

Ha en underbar Lucia-dag.

Puss & Kram

13 reaktioner till “Luciafirande med dottern som Lucia.

Lägg till

  1. Men åååh vad mysigt, jättefin Lucia var hon! Jag ville aldrig vara med i luciatåget, inte riktigt min grej men förstår att det är roligare som förälder 🙂

    Gilla

  2. Ååh men vad vackert!! Vi hade finaste luciatåget på förskolan, dom var så fina och så himla duktiga mina små barn<3 som vi övat! Blir alltid så tårögd och känslig när jag ser luciatåg. Kram fina du<3

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: