Lucka nummer 13 – Kajsons julkalender.

Halloj.

” Val jag glömmer bort jag har…”

Lucka nummer 13 val jag glömmer bort att jag tagit i livet. Så väljer jag att tolka dagens lucka. Val gör vi dagligen stora och små några så enkla att vi säkert inte ens tänker på att vi nyss faktiskt gjort ett val. Vissa val man gör i livet kan tyckas vara helt befängda för någon utomstående medan andra kan vara världsliga som Karlsson på taket sa det så fint.

Jag har valt att fixa mina naglar på salong en gång i månaden nu i över 10 år. För många kan det tyckas vara helt galet men jag älskar det och tycker att jag är så värd den lyxen att ha snygga fixade naglar. På fredag är det dags igen att fixa naglarna och jag har en plan för hur de ska se ut. Nej de blir inte tomteröda julnaglar för mig i år.

nails2

 

Vad är Kajsons Julkalender då?

Jo – varje dag 1-24 december öppnar alla vi bloggare en lucka med gemensam rubrik för fri tolkning. Tanken är att ni läsarna ska kunna klicka in på sina favoritbloggar och se samma lucka öppnas men med varje bloggares personliga tolkning (och för dig som bloggare är det en chans att skapa personlig content med valfria bilder och text men med en liten extra kick i baken och inspiration från julkalendern.) Dessutom kan man ju förbereda och förinställda sina inlägg redan nu vilket gör att ni har ett inlägg per dag färdigproducerat i december så att ni kan lägga tid på att baka julgodis och dricka glögg med vännerna i lugn och ro. Smart va?

Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

pusskram

19 thoughts on “Lucka nummer 13 – Kajsons julkalender.

Add yours

  1. Vad spännande det blir att se hur du väljer att ha naglarna nu om det inte blir tomterött liksom. Och du är värd att fixa naglarna så klart, man ser ju sina naglar hur ofta som helst så då kan det väl vara toppen om synen av dom gör dig glad!

  2. Visst gör man man val hela tiden utan att man tänker på att man just ett val. Jag älskar Karlsson på takets uttryck det är en värdslig sak. Helst rätt att du har gjort valet att göra naglar på salong 🙂

  3. Man gör extremt mycket val hela tiden. Och som du säger tänker man inte alltid på att man gjort det… 🙂

  4. Jag tycker definitivt du gör rätt i att unna dig fina naglar☺ Dom är superfina. Önskar jag hade ekonomi till att fixa o trixa med naglarna. Har gjort der en gång och det kändes så himla lyxigt på något vis

  5. Vilka otroligt fina naglar och självklart får du unna dig sådana fina naglar tycker jag. Önskar jag själv skulle kunna få göra det 😀

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: