Starta Enskild Firma är inte svårt.

” Inlägget är i samarbete med Starta Enskild Firma ”

logo

Hej.

Något som jag länge varit sugen på är att starta en enskild firma. Tankarna har varit många och framför allt långa om vad jag skulle göra med min eventuella firma. Vad kan jag? Vad vill jag? Hur skulle en sådan verksamhet se ut och fungera? Frågorna har varit många särskilt om hur man lägger upp allt och hur man helt enkelt går till väga.

kamillaskamera

Starta Enskild Firma är inte svårt.

Det är först när firman är skapad som den verkliga utmaningen kommer. Då firman ska börja ta form och börja rulla. Jag är fortfarande bara i tankarnas lilla värld för jag behöver en klarare och bättre plan för hur jag ska få till allt. Mitt lilla frö behöver växa sig starkare innan det är dags. Framför allt så vill vi nog alla som ligger i startgroparna att det ska vara enkelt och smidigt att starta våra egna firmor. Starta Enskild Firma har tagit fram ett enkelt koncept där man enkelt kan registrera på bara 5 minuter för bar 499kr +moms.

paket-enskildfirma

För mig och alla andra som är lite försiktigare och fegare kan testa Starta Enskild Firmas tjänst för att se hur den fungerar. Ingenting förbinder du dig inte till genom att påbörja en beställning. Betalning sker i sista steget där man först ska godkänna beställningen innan dina färdiga bolagsdokument produceras. På så sätt kan man ju öva sig lite i hela processen innan man sätter igång starten av egna firman. Så bra företag och sida där all information finns inför en start ev en egen firma.

♥ Kram Kram ♥

 819

” Inlägget är i samarbete med Starta Enskild Firma ”

15 thoughts on “Starta Enskild Firma är inte svårt.

Add yours

  1. Jag är i valet och kvalet om jag ska göra det eller inte. Känns smidigast för att kunna sälja tjänster på nätet vilket jag är sugen att ta upp igen. Bra att man kan få allt lätt fixat om man känner att man behöver det.

  2. Jag drömmer om en egen firma inom pilates. Det här var ett bra samarbete, en bra tjänst som jag inte visste om innan jag läste det här inlägget. Tack så mycket!

  3. Vilket bra samarbete du har fått. Jag skulle också vilja starta eget men jag vet inte vad jag skulle vilja göra då. Kul att få sån bra info av dig 🙂

  4. Så roligt att läsa! Jag vill starta eget men vet inte heller med vad än haha 😀 Min pappa har dock enskild firma så när det är dags hoppas jag att jag får kunskap därifrån😁

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: