Grattis till mig på Anna dagen.

Halloj.

Himmel och pannkaka vad jag sov länge idag. Ställde inte heller klockan och kunde väl inte tror att jag skulle slå upp mina blå 10:30. Så nu blev det fart på mig kan jag lova. Hua Hua jag som skulle gjort både det ena och andra på förmiddagen idag ….fick sova istället. Det var nog det detta lilla namnsdagsbarn behövde.

Grattis till mig på Anna dagen.

Jag har namnsdag idag Anna står det i almanackan. Egentligen blev jag firad av svärmor och svärfar redan igår när även de var och kikade på Tullinges uppvisning. Jag fick en vit hyacint och en liten tomtenisse. På tal om julblommor så vill jag att de ska vara vita. De är så mycket vackrare än de röda tycker jag. Vita hyacinter, tulpaner och amarylis är det som gäller om jag får välja.

9a9b

Söndag och andra advent.

Söndag, andra advent och namnsdag …nja det kommer inte bli en så avancerad dag för min del. Sonen har borta match så den ska vi iväg på. Ikväll blir det adventsfika och söndagsracet då veckan ska planeras. Hur ser er söndag ut? Det skulle varit mysigt om vi hunnit hugga ner den granen som vi valt ut i år i vår skog och fått in den på plats men tror att det kanske får bli morgondagens bekymmer.

puss1

36 reaktioner till “Grattis till mig på Anna dagen.

Lägg till

 1. Nisse här hemma har bestämt att det idag ska skrivas önskelistor och pysslas julkort. Sedan ska korten tydligen postas eller levereras enligt honom. Jag tittade nyss ut och min blick skådade ett skyfall som skulle kunna illustrera syndafloden. Ja ä int bitter😉
  Sömn lät precis som vad din kropp vill ha och behöver om du klarade att sova så länge.

  Gilla

 2. Grattis på namnsdagen! Men så skönt att sova ut! Det har jag med gjort, jag var uppe en sväng på morgonen sen sov jag någon timme till haha! Ibland behöver man det! 🙂 Hoppas du har en fin dag idag!

  Gilla

 3. Grattis på namnsdagen! Vad mysigt att gå på match dessutom, hoppas det går bra för dom! Vi har handlat de sista julklapparna idag 🙂

  Gilla

 4. Grattis på Anna dagen o tack för påminnelsen, min syster heter också Anna 🙂 här har det varit Adventsfika hos svärmor och en runda i affär med en vän 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: