Juluppvisningen med Tullinge GF.

Halloj.

Varje år strax före jul bjuder Tullinge GF in till årets stora höjdpunkt juluppvisningen. På juluppvisningen deltar alla föreningens aktiva gymnaster vilket gör att hela föreställningen blir otroligt lång. Personligen tycker jag att föreningen skulle dela upp uppvisningen i två en där de yngsta visar upp sig och en där tävlingsgrupperna visar upp sig. Det är min åsikt för mig blir det för långt. Visst är de smågymnasterna så söta. Hur som helst så var det roligt att se uppvisningen. De äldsta trupperna kom in och showade för för oss alla.

Juluppvisningen med Tullinge GF.

Temat för året var Frost och dotterns lag skulle vara Elsa. Tilda är inte och har aldrig varit någon som gillat att klä ut sig så givetvis drog hon sig för det även i år. Men vad gjorde väl det för hon var lika glad och nöjd för det. Tildas lag FBST körde fin fina varv. Några av tjejerna hade hittat så fina tyllkjolar i isblått precis som Elsa i Frost har.

8a8b8d

8c

Killtruppen är helt galet duktiga på Trampett.

8e8f

puss1

10 reaktioner till “Juluppvisningen med Tullinge GF.

Lägg till

  1. Tänk, jag älskade trampett och liknande när jag var yngre, hur roligt var det inte med volter? Idag när jag ser gymnasterna flyga upp i luften så tänker jag att de är galet modiga. Tanken slog mig nu att jag är osäker på om jag blev feg först, eller först bekväm och sen feg efter det?
    I vilket fall så är de riktigt, riktigt duktiga!

  2. Åh Mira missade sin uppvisning idag eftersom hon skulle på ett kalas. Visst är det kul att få se vad det är dom gjort under terminen. Kram

  3. De är oftast så otroligt duktiga, och så roligt att se 🙂 Men som du skrev, är det för många kan det bli lite väl långt.

Kommentera

Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: