Lucka nummer 7 – Kajsons Julkalender.

Halloj.

” Det väljer jag helst i garderoben”

Lucka nummer 7 i garderoben väljer jag helst sköna och praktiska kläder. Så här års på vintern skulle jag önska att min garderob hade många flera gosiga myskläder än vad den innehåller. Något som jag verkligen önskar mig och snöat in på är gosiga strumpor. Tänk om jag kunde sticka egna raggsockor. Det hade verkligen varit en hit för mig just nu.

7a

Vad är Kajsons Julkalender då?

Jo – varje dag 1-24 december öppnar alla vi bloggare en lucka med gemensam rubrik för fri tolkning. Tanken är att ni läsarna ska kunna klicka in på sina favoritbloggar och se samma lucka öppnas men med varje bloggares personliga tolkning (och för dig som bloggare är det en chans att skapa personlig content med valfria bilder och text men med en liten extra kick i baken och inspiration från julkalendern.) Dessutom kan man ju förbereda och förinställda sina inlägg redan nu vilket gör att ni har ett inlägg per dag färdigproducerat i december så att ni kan lägga tid på att baka julgodis och dricka glögg med vännerna i lugn och ro. Smart va?

Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

pusskram

 

13 reaktioner till “Lucka nummer 7 – Kajsons Julkalender.

Lägg till

  1. Jag fick några förs året använder de emellan åt men halt är de att få i men man får försöka. Älskar dessa varma sockar speciellt på vinter

    Gilla

  2. Det håller jag helt med om – visst kan man ibland klä sig i lite kallare kläder på någon fest eller så, men för det mesta vill man ta mig tusan ha det mysigt om sig i den här kylan! 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: