Mountainbike kan det vara min nya grej?

” Inlägget är i samarbete med HelloRider ”

9f971606-5ff0-4918-b200-1b0c60c2cea5

Hej.

Jag har funderat mycket på hur och var jag skulle finna en motionsform som skulle passa mig just nu i den del av livet jag är i nu. Promenera tycker jag mycket om men de stunderna blir mera en stund reflektion för mig. Jogga eller småspringa är inte och har inte varit min grej någon gång alls. Att gå på gym eller i grupp funkar inte heller – jag känner mig inte alls bekväm och har svårt att koppla av och fokusera på mig.

När jag var barn och tonåring älskade jag att cykla. Ja cyklade runt runt i hela lilla Nybro och även senare i Kalmar. Tänk om det faktiskt är så att jag ska börja cykla och kanske till och med mountainbike i skogen. Tanken har malt sig längre in, så långt att jag nu hittat cykeln som skulle bli min nya träningskompis från HelloRider. Skulle jag inte orkar trampa själv kan jag ju ändra mig och välja en ebike istället.

Mountainbike kan det vara min nya grej?

Jag tror faktiskt att det skulle kunna bli ett gammalt intresse som jag skulle kunna plocka upp igen och använda som en träningsform för mig. Nu har jag kommit så långt att jag hittat en cykel hos Hellorider som jag tror kan passa mig på flera plan. Den är snygg, har bra pris och inte minst så kan jag få cykeln monterad levererad 100% körklar inom 5-7 arbetsdagar om jag beställer den idag. Så smidigt vilket underlättar för att lasta in en cykel i en bil om man saknar cykelställ på bilen är inte det enklaste. Här har ni denna fina mountainbike som jag fastnade för. Jag gillar att den är röd och ser lite lagom sportig ut. Det funkar ju inte att komma med den värsta när jag är nybörjare i cykelvärlden igen.

giant_talon_3_ltd_27_5__racered_1000x700_1__2

Varför HelloRider?

 • De har prisgaranti på alla cyklar
 • Alltid 30 dagars betänketid
 • Levererar alltid cykeln hem till dörren
 • Alla cyklar är färdigmonterade vid leverans

HelloRider.se – hela Sveriges cykelbutik.
De har Sveriges största utbud av kvalitetscyklar från alla de stora svenska och utländska märkena.

Kram Kram

” Inlägget är i samarbete med HelloRider ”

19 reaktioner till “Mountainbike kan det vara min nya grej?

Lägg till

 1. Jag har faktiskt funderat väldigt länge på att skaffa en cykel, jag var påväg att göra det men sen kom isen så det får nog vänta till sommaren 🙂

  Gilla

 2. Vad spännande! Det var så länge sedan jag tog en ordentlig cykeltur. Men i mina yngre dag var det alltid cykel som gällde 😊

  Gilla

 3. Men åh har aldrig provat en mountainbike 🙆🏼‍♀️ Men så kul att cykla så kan tänka mig att dem är helt underbara 😍

  Gilla

 4. Att cykla är verkligen en så otroligt bra träningsform. Jag har fastnat totalt för spinning. Jag ÄLSKAR spinning! Det är något av det roligaste träningsformen jag vet. Jag kan tänka mig att cykla i naturen, på ett normalt sett, också är roligt. Jag cyklar ju varje dag på jobbet (flera timmar om dagen) så det är ju väldigt mycket vardag för mig 😀 // Petra Elisabeth

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: