Gamla Stans Julmarknad.

Hej.

Efter dagens korta möte åkte jag över till Gamla Stan och julmarknaden på Stortorget. Aldrig förr har jag varit så tidig och inte heller varit på Stortorget och det varit så lite folk. Det var som om stan höll på att vakna till liv uppe på torget. Torghandlarna eller knallarna kanske man säger höll på att häng upp sina skyltar. Det var jag och ett gäng Tyskar och Japaner som gick runt och kikade.

6b

Gamla Stans Julmarknad.

Det blev inga lotter i tombolan för mig i år. Vem vill spela alldeles själv liksom när man ändå aldrig varit en tursam person? Inte jag i alla fall. Så jag nöjde mig med att köpa en glögg av handlaren som säljer varmglögg mitt på torget. Efter två varv runt var jag nöjd och gick vidare runt de andra gränderna som jag bara älskar att göra.

6e6d6f6g6c

6ww

Puss Puss

 

15 reaktioner till “Gamla Stans Julmarknad.

Lägg till

  1. Det är så mysigt med alla julmarknader nu. Att stå med en kopp varm glögg ute på gatan är så himla vintrigt och smakar gott! Älskar julmarknader 😊

  2. Har länge velat gå på gamla stans julmarknad, måste nog göra de efter dina fina bilder, fick verkligen sånt sug! Såg så himla mysigt ut!<3

  3. Det låter onekligen väldigt mysigt :). Kul med julmarknad, jag funderar på att gå på Falu Koppargruvas marknad i helgen 😀

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: