Lucka nummer 5 – Kajsons Julkalender.

Halloj.

” Mitt svåraste beslut i livet”

Lucka nummer 5 mitt svåraste beslut var en lucka som det tog tvärstopp att skriva därför publiceras inlägget så sent. Mitt allra svåraste beslut tänker jag fortfarande behålla för mig själv så jag får helt enkelt kalla detta för ett svårt beslut i livet.

För många år sedan nu hade jag en allra bästa vän som jag verkligen tyckte om. Vi pratade och gjorde precis allt tillsammans. Sedan hände det lite tokigheter i samband med att jag skulle gifta mig vilket ledde till att jag fick ta ett av mitt livs svåraste beslut och bryta min vänskap med henne. Än idag kan jag sakna henne och alla våra upptåg.

5qq

Vad är Kajsons Julkalender då?

Jo – varje dag 1-24 december öppnar alla vi bloggare en lucka med gemensam rubrik för fri tolkning. Tanken är att ni läsarna ska kunna klicka in på sina favoritbloggar och se samma lucka öppnas men med varje bloggares personliga tolkning (och för dig som bloggare är det en chans att skapa personlig content med valfria bilder och text men med en liten extra kick i baken och inspiration från julkalendern.) Dessutom kan man ju förbereda och förinställda sina inlägg redan nu vilket gör att ni har ett inlägg per dag färdigproducerat i december så att ni kan lägga tid på att baka julgodis och dricka glögg med vännerna i lugn och ro. Smart va?

Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

pusskram

 

21 reaktioner till “Lucka nummer 5 – Kajsons Julkalender.

Lägg till

 1. Det är så jobbigt när man måste bryta med en person. Jag har en sådan person i min närhet som jag kanske egentligen borde bryta med. Inte för att vi är osams utan av andra anledningar som jag inte vill skriva här. Men hur säger man hejdå till en vän?

 2. Det är så jobbigt när man måste bryta med en vän. Jag har själv haft en sån bästa vän som jag gjorde allt med och pratade om allt med. Men sen tog jag beslutet att avsluta våran vänskap. Jag saknar henne så mycket, jag saknar våra konstiga saker som vi hittade på.

 3. Det är så jobbigt när man måste bryta med vissa personer. Hoppas din dag blir jätte fin <<3 du har värkligen en inspererande blogg

 4. Superjobbigt att bryta en vänskap, oavsett vad som kommer ivägen! Det är alltid tufft, jag har fått lov och brutit många vänskaper och det tär på en tyvärr, till och med brutit familjeband! Men ibland som sagt, kommer saker ivägen för ens vänskap!

 5. Usch det är verkligen så hjärtskärande när man behöver bryta med någon som betyder så mycket för en, usch för den känslan. Åh Kajsons julkalender verkar verkligen vara så sjukt roligt att göra, man kanske kan vara med nästa år. Hade velat vara med nu men lite sent 😉

 6. Det är jobbigt när man måste bryta vänskapen. Det fick jag också göra men väldigt många när jag blev gravid. Tyvärr..

 7. Det är verkligen så jobbigt att behöva bryta med en vän men i det hela stora är det oftast behövligt. Jag fick bryta med en vän för drygt ett år sen nu, men i längden har jag mått bättre av det 😊

 8. Har flera personer man fått bryta med genom åren. Man saknar de bra stunderna men samtidigt får man tänka på varför man idag inte har den kontakten. Finns alltid en anledning

 9. Blev tårögd.. Har typ gjort samma sak med min bästa vän, eller vi båda tog avstånd.. Men jag saknar henne så mycket å min plan har vart att hon ska vara gudmor och min tärna när jag gifter mig och just att du tog det beslutet när du skulle gifta dig prickade mig verkligen..
  Så himla tråkigt att det kan bli så..

 10. Åh… jag har oxå fått bryta med en vän som jag verkligen älskade (eller älskar) men det var tvunget.
  Saknar henne fortfarande ca 15 år senare och alla våra minnen vi har tillsammans.
  Har så klart fått andra vänner genom åren men det är ändå inte samma sak.

  Kram

 11. Så starkt o bryta med en vän, jag har också gjort det, o saknar den vännen ofta. Försöker spara våra minnen istället, och glädjas av de roliga vi hade.

 12. Jag har tvingats ta precis samma beslut vid ett tillfälle, vi var väldigt tighta hon och jag. Nu när vi ses hälsar vi bara, det gick ej lappa 😤😢

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: