Övervakningskamera – ökad säkerhet.

” Inlägget i samarbete med FST Säkerhet ”

Hej.

Nu i juletider när alla ska ut i butikerna och shoppa julklappar till sina nära och kära blir det också många snatterier och mycket svinn för butiksägarna. I samband med att det blir fler kunder i butikerna ökar också arbetsuppgifterna för de butiksanställda. Fler kunder som vill betala, flera som vill ha hjälp vilket gör att de anställda får svårare till att ha den överblick över butiken som de i vanliga fall har.

Övervakningskamera ger ökat säkerhet.

Att en butik har övervakningskamera kan först och främst ge personalen en ökat säkerhet vilket i sin tur leder till en tryggare arbetssituation. Genom att använda sig av någon form av kameraövervakning ges även butik och företagaren en överblick och avslöja ovälkomna besökare. En övervakningskamera kan även användas i brottsutredande ändamål.

A9A0485

Olika typer av övervakningskameror.

FST Säkerhet erbjuder flera olika typer av övervakningskameror till sina kunder. Allt ifrån vanliga övervakningskameror till intelligenta värmekameror allt efter kundens specifika behov. FST Säkerhet är ett säkerhetsföretag i Stockholm som hjälper till att välja rätt kamerasystem allt utifrån kvalitet, nätverksanslutning, optik med mera. Kundens behov är alltid utgångspunkten när en ny övervakningskamera ska installeras. Reglerna kring kameror är hårt styrda. FST Säkerhet kan enkelt hjälpa företag i processen med att installera övervakningskamera.

 

Vill du ha hjälp med detta?

Kontakta FST Säkerhet redan idag!

 

top-logo-h120

 

” Inlägget i samarbete med FST Säkerhet ”

9 thoughts on “Övervakningskamera – ökad säkerhet.

Add yours

  1. Tyvärr blir ju detta mer och mer vardag i bostadsområden också.
    Vi har funderat på larm. Vi hade inbrott på vår gata för ett antal år sedan och det är ju så obehagligt.

  2. Tycker det är bra att speciellt butiker har sådana faktiskt. För skulle något hända, så kan dem ju gå tillbaka och se vad som hände om något hänt. Vet inte om jag skulle tycka det känns bra att ha hemma dock, känt mig övervakad haha! 🙂 Kram

  3. Uscha, så bra säkerhetstänk och speciellt om man ofta är borta och reser tex. Att ha hemmet obevakat är alltid farligt. Kramar <3

  4. Vi satt faktiskt igår kväll och pratade om kameraövervakning.Vi kom fram till att så länge vi har rottisen så får han stå för vakten här hemma.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: