Övervakningskamera – ökad säkerhet.

” Inlägget i samarbete med FST Säkerhet ”

Hej.

Nu i juletider när alla ska ut i butikerna och shoppa julklappar till sina nära och kära blir det också många snatterier och mycket svinn för butiksägarna. I samband med att det blir fler kunder i butikerna ökar också arbetsuppgifterna för de butiksanställda. Fler kunder som vill betala, flera som vill ha hjälp vilket gör att de anställda får svårare till att ha den överblick över butiken som de i vanliga fall har.

Övervakningskamera ger ökat säkerhet.

Att en butik har övervakningskamera kan först och främst ge personalen en ökat säkerhet vilket i sin tur leder till en tryggare arbetssituation. Genom att använda sig av någon form av kameraövervakning ges även butik och företagaren en överblick och avslöja ovälkomna besökare. En övervakningskamera kan även användas i brottsutredande ändamål.

A9A0485

Olika typer av övervakningskameror.

FST Säkerhet erbjuder flera olika typer av övervakningskameror till sina kunder. Allt ifrån vanliga övervakningskameror till intelligenta värmekameror allt efter kundens specifika behov. FST Säkerhet är ett säkerhetsföretag i Stockholm som hjälper till att välja rätt kamerasystem allt utifrån kvalitet, nätverksanslutning, optik med mera. Kundens behov är alltid utgångspunkten när en ny övervakningskamera ska installeras. Reglerna kring kameror är hårt styrda. FST Säkerhet kan enkelt hjälpa företag i processen med att installera övervakningskamera.

 

Vill du ha hjälp med detta?

Kontakta FST Säkerhet redan idag!

 

top-logo-h120

 

” Inlägget i samarbete med FST Säkerhet ”

9 reaktioner till “Övervakningskamera – ökad säkerhet.

Lägg till

  1. Tyvärr blir ju detta mer och mer vardag i bostadsområden också.
    Vi har funderat på larm. Vi hade inbrott på vår gata för ett antal år sedan och det är ju så obehagligt.

    Gilla

  2. Tycker det är bra att speciellt butiker har sådana faktiskt. För skulle något hända, så kan dem ju gå tillbaka och se vad som hände om något hänt. Vet inte om jag skulle tycka det känns bra att ha hemma dock, känt mig övervakad haha! 🙂 Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: