Veckans Fotoutmaning – Advent.

Hej.

Här kommer mitt bidrag till Veckans fotoutmaning hos Länka med Kärlek.

Advent.

Advent för mig har alla de år jag bott i Stockholm inneburit att jag går och tittar på de julskyltade fönsterna på NK. Det har liksom blivit en tradition kring advent som jag tänker bevara. Så mitt bidrag i Advent utmaningen får bli från ett av fönsterna.

30b

Häng på utmaningen – vet jag!!!

Denna vecka håller vi i en fotoutmaning.  På fredag alltså 7/12 kommer utse en vinnare. Vinnaren vinner en julklapp från oss, som vi sänder personligen.

Temat denna veckan är 🎄 ADVENT 🎅, ni får FOTO-tolka det helt fritt.

Så här gör du för att delta:

Fota en bild där du tolkar temat Advent. Du gör ett blogginlägg på din blogg, där lägger du ut ditt tävlingsbidrag. Du måste alltså vara medlem i vår facebookgrupp för att vara med. Anmäl er och var med i gruppen LÄNKA MED KÄRLEK

Vi vill gärna att ni skriver ett inlägg om att ni deltar i utmaningen på er blogg. Tävlingsbidragen, alltså själva blogginlägget länkar ni ENDAST i tråden för det i GRUPPEN. I blogginläggen ni skriver vill vi att ni länkar till gruppen och gärna till http://sweetwords.se & http://kamillaskamera.com 

 

Kram Kram

 

18 thoughts on “Veckans Fotoutmaning – Advent.

Add yours

  1. Vilken mysig och gullig bild! Det är alltid kul med utmaningar. Ska bli spännande att se vem som vinner 😊

  2. Vilket härligt skyltfönster. Mysig tradition, brukar de ändra vad som händer i fönsterna varje år? Isåfall förstår jag det ännu mer… spännande att få se hur de gör varje år liksom.

  3. Först trodde jag att du var så kreativ och fixat allt det hemma 🙂 Genast så kände jag att hur ska man toppa detta? Men oavsett, bilden var störtskön

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: