Veckans Fotoutmaning – Advent.

Hej.

Här kommer mitt bidrag till Veckans fotoutmaning hos Länka med Kärlek.

Advent.

Advent för mig har alla de år jag bott i Stockholm inneburit att jag går och tittar på de julskyltade fönsterna på NK. Det har liksom blivit en tradition kring advent som jag tänker bevara. Så mitt bidrag i Advent utmaningen får bli från ett av fönsterna.

30b

Häng på utmaningen – vet jag!!!

Denna vecka håller vi i en fotoutmaning.  På fredag alltså 7/12 kommer utse en vinnare. Vinnaren vinner en julklapp från oss, som vi sänder personligen.

Temat denna veckan är 🎄 ADVENT 🎅, ni får FOTO-tolka det helt fritt.

Så här gör du för att delta:

Fota en bild där du tolkar temat Advent. Du gör ett blogginlägg på din blogg, där lägger du ut ditt tävlingsbidrag. Du måste alltså vara medlem i vår facebookgrupp för att vara med. Anmäl er och var med i gruppen LÄNKA MED KÄRLEK

Vi vill gärna att ni skriver ett inlägg om att ni deltar i utmaningen på er blogg. Tävlingsbidragen, alltså själva blogginlägget länkar ni ENDAST i tråden för det i GRUPPEN. I blogginläggen ni skriver vill vi att ni länkar till gruppen och gärna till http://sweetwords.se & http://kamillaskamera.com 

 

Kram Kram

 

18 reaktioner till “Veckans Fotoutmaning – Advent.

Lägg till

  1. Åh, vi hade det alltid som tradition när jag och min bror var små att åka in till stan för att kolla på NKs julskyltning, alltid lika spännande 😉

    Gillad av 1 person

  2. Först trodde jag att du var så kreativ och fixat allt det hemma 🙂 Genast så kände jag att hur ska man toppa detta? Men oavsett, bilden var störtskön

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: