Lucka nummer 4 – Kajsons Julkalender.

Halloj.

”Så valde jag att spendera sommaren 2018”

Lucka nummer 4 handlar om var jag valde att spendera sommaren 2018. Sommaren 2018 var en helt underbar sommar. Nu när jag då ska fundera på var jag tillbringade sommaren på blir en plats som Tilda och jag var på väldigt mycket Sandviksbadet inte långt ifrån där vi bor. Där var det underbar i somras – vi badade i havet, åt medhavd lund, massvis med glass och fika, spelade kort och njöt.

4cc4rr

Vi var även över på Ön.

Tilda och jag var även över på Ön en alldeles för kort sväng men vi var där och hade det så underbart.

4tt4xx4gg

Sommaren 2018 var en sommar som jag kommer minnas länge.

Vad är Kajsons Julkalender då?

Jo – varje dag 1-24 december öppnar alla vi bloggare en lucka med gemensam rubrik för fri tolkning. Tanken är att ni läsarna ska kunna klicka in på sina favoritbloggar och se samma lucka öppnas men med varje bloggares personliga tolkning (och för dig som bloggare är det en chans att skapa personlig content med valfria bilder och text men med en liten extra kick i baken och inspiration från julkalendern.) Dessutom kan man ju förbereda och förinställda sina inlägg redan nu vilket gör att ni har ett inlägg per dag färdigproducerat i december så att ni kan lägga tid på att baka julgodis och dricka glögg med vännerna i lugn och ro. Smart va?

Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

pusskram

 

12 thoughts on “Lucka nummer 4 – Kajsons Julkalender.

Add yours

  1. Det ser ju så himla skönt ut, man saknar det där med att det är så varmt att man vill bada 🙂 Aldrig varit vid Sandviksbadet, är det en bra badplats?

  2. Vilka härliga bilder, det ser ut som du haft en fantastiskt sommar 😍
    Så roligt at tolka en rubrik själv, får kika in på hennes kalender 🤭

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: