Tre Fredags – Fika, Present och Fokus.

Godmorgon.

Det är allt lite roligt när jag får meddelande från läsare som frågar om jag missade min fredagspresent och så vidare. Skönt att ni håller reda på mig eller försöker påminna mig. Nej mina vänner jag glömde inte något av dessa fredags things, min tid fanns bara inte till att skriva om det igår.

Fredagspresenten.

Både Tilda och jag är förtjusta i Lush badbomber och bubblor. Så när dottern ville gå till dem och shoppa igår sa jag inte nej utan hittade min fredagspresent där. En badbomb är en riktigt bra present.

30ww

Fredagsfika.

Jodå, jag fredagsfikade på Slottscafét på Hovstallet. Gott och charmigt men lite småstressigt där inne. Tror att jag ska besöka cafét som jag skrev innan en dag på sommaren då inte att som vill se julmarknaden ska trängas där inne.

30slott1

Fredagsfokus.

Det handlar om att se och ta till vara på de små tillfällena i livet. Vissa fredagar kan min fokusstund vara något som på ytan låter jätte lyxigt medan andra som igår egentid när tid och plats fanns för mig. Medan sonen spelade match satt jag med datorn, kaffe och chokladboll och bloggjobbade och kollade på semifinalen i IDOL med lurarna i öronen. Hur mysigt som helst fanns på ett annat sätt. Grattis Flempan till vinsten!

30fredag1

Ny dag och nya utmaningar väntar så nu kör jag ännu en dag.

7

 

32 thoughts on “Tre Fredags – Fika, Present och Fokus.

Add yours

  1. Vilken mysig fredag! Har aldrig testat deras badbomber, får föra det nästa gång jag är hos mamma och kan ha ett badkar 😀 Vad mycket fika det blev! Så himla mysigt😍

  2. Oh, vad skönt och härligt med badbomber! Går förbi Lush väldigt ofta och det doftar så himla gott både i affären men också på gatan 😊

  3. Dina fredagsinlägg är så härliga 🙂 jag tål inte badbomber hade jag gjort det hade jag också använt det

  4. Åh var in på lush när jag var i Göteborg, älskade den butiken. Dock har jag ju inget badkar så det suger lite 🙈

  5. Å Lush är ju en så härlig affär!! Älskar deras badbomber! Perfekt att du kunde kombinera matchen med lite bloggjobb.🌸💕

  6. Det är så viktigt det där, att få umgås med sig själv på det sätt som passar en själv bäst.
    Jag känner att du verkligen tar tillvara på livet med dina utflykter och genom att hitta pauser som passar just dig bäst. Fler skulle göra detsamma så skulle de kanske hinna uppskatta sina liv lite mer.

  7. Härligt med present till sig själv! Man måste ju unna sig ibland. Särskilt chokladbollar, det bör man unna sig rätt ofta 😛

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: