Glöm ej bort att …

Hej.

Är ni klara med allt inför advents första ljus ska tändas imorgon? Det är väl jag också så långt jag kommer idag. Adventsljustaken är kvar i någon av jullådorna i kallförrådet. Men dit vågar jag inte gå nu när det är mörkt för vi har inte ännu efter tolv år i huset satt någon lampa på den kortsidan där dörren till kallförrådet ligger. Mörkrädd? Ja det är jag nog allt. Vem vill möta en älg eller ett rådjur på den sidan av huset i mörkret? Inte jag i alla fall. Vet ni att Wille var nära för några år sedan att möta en älg som stod på den sida när han skulle till förrådet. Som tur var kände och märkte William att det var något runt hörnet. När han smet in gick älgen fram på garageuppfarten och vandrade bort mot skogen..

Glöm ej bort att det finns en morgondag.

Allt behöver inte hända just nu hela tiden. Självklart så finns det saker som personligen inte kan flytta på. Där får vi istället tänka om de är viktiga för oss – försök då att göra dem men välj då för guds skull bort annat för att kunna hinna ifatt dig själv. Jag har nog blivit lite bättre på att lyssna inåt eller blivit tvingad för när man kraschar finns inget annat. Visst stör jag mig fortfarande enormt på när jag inte orkar allt som jag en gång gjorde eller trodde att jag gjorde för det jag gjorde var att strunta i vad hjärtat och själen berättade.

1f1e1d1c

Jag stör mig på att adventsljusstaken ligger kvar i förrådet men vad gör väl det – det finns en morgondag då jag hinner, orkar och vågar hämta den. För vi tänder oftast inte ljuset förrän på kvällen och då borde även vi ha en ljusstake med fyra vita ljus i.

Jag stör mig på att jag delat mig i för många länkgrupper idag när min energi just nu är så liten. Känslan av att jag snart måste börja hälsa på alla andra för att hinna med alla tills tiden är ute är inte särskilt skön.

Jag stör mig på att jag nu suddat ut denna mening så många gånger för orden här blev rakt in i hjärtat och för ärlig för mig själv. Hua Hua ♥

Det finns en morgondag.

♥  PUSS

9 reaktioner till “Glöm ej bort att …

Lägg till

  1. Åh, jag har faktiskt inte varit uppe på vinden och hämtat ned någonting av julprylarna ännu. Jag har inte haft tid och energi till det vilket känns lite tråkigt faktiskt. Det får ske imorgon 🙂

  2. Vilket äkte inlägg! känner igen mig i det där.. Ibland orkar jag inte heller det som jag än gång gjorde. jag är ändå bara 23 och gick in i väggen efter att ha pluggat till sjuksköterska. Sånt är livet antar jag. Men jag försöker vara snäll mot mig själv. Ibland blir det inte som man har tänkt men man får göra det bästa utav situationen. Hoppas att du har lite mer energi imorgon. Sov gott 🙂 // Petra Elisabeth

  3. Åh vilka fina bilder du tagit på hur du pyntat, jag vill gärna pynta men har 0 julkänsla faktiskt. Vill ha snö och minusgrader. 🙂

  4. Åh känner så med dig! Man delar sig i många grupper för att man vill hälsa på hos andra men energin finns inte riktigt där. Hoppas du har mer energi idag 🙂

  5. jag känner också så med bloggdelningar att jag tar mig vatten över huvudet där, jag får sitta för mycket, så jag har slutat dela på flera ställen. Vår grupp för våra prio =D. Ja ellerhur man får tänka så att man får släppa lite till morgondagen, det betyder inte att man skjuter saker framför sig som många gör via slöhet utan man helt enkelt måste göra det för att sänka pressen. Så otroligt fint sifferljuset är,

  6. Så fint du har gjort det till första advent. Låter bra att du har börjat lyssna mer på din kropp, precis som du säger finns det en dag imorgon också. 🙂

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: