Sköt er själva och skit i andra.

Hej Hej. 

Satt i ett cafe och funderade på livet medan jag väntade på kvällens hockeymatch. Tanken som slog mig är varför blev jag inte beteendevetare eller psykolog?

29a

Det är inte bara kvinnor som snackar….

Vid två tillfällen idag har jag hamnat i situationer där män snick snackar om både det ena och andra. Så alla ni eller vi som säger att det bara är kvinnor som snackar skit kan dra ner mössan långt. För ack så fel vi hade😢.

I kön till en butik idag snackade tre medelåldersmän skit om en gemensam vän så jag blev häpen. Nu varken vet eller känner jag till Johan och hans fru Mia, vilket är himla tur. Hur vågade de prata så i kön i en butik? Tänk om någon kände till dem som de pratade om. Tror inte  heller att någon visste vem jag var eller vad jag kom ifrån här i mitt hörn. För hade de vetat hade jag aldrig fått höra allt jag fick höra. Skit samma 😢.

Varför pratas det så mycket om alla andra? 

Tänk om vi struntade i jantelagen och den berömda avundsjukan och använde vände på budskapet. Tänk om vi stod upp för oss själva och vad vi tror på istället för att bry sig. Sköt er själva och skit i andra 😢.

❤️ Pussar och Kramar ❤️

3 reaktioner till “Sköt er själva och skit i andra.

Lägg till

  1. Ja det är jättesorgligt att det pratas sååå mycket skiiit eg, att det ska pratas så enbart för att de då själva får må bättre ett tag, patetiskt eg

Kommentera

Powered by WordPress.com. Tema: Baskerville 2 av Anders Noren.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: