Julklapp till bara mig.

Tjingeling.

Idag fick jag en lapp i brevlådan om att jag hade något att hämta på Posten. Så nyfiken jag blev för jag hade inte beställt något som skulle komma. Jag blev så överraskad…! Visst, jag och Mirre hade bestämt oss för att köpa en julklapp till varandra för att vi är så grymma med vår grupp på FB Länka med Kärlek. Men Mirre lurade mig när hon bad mig kika så adressen var min. Då visade hon bara kuvertet som var fastklistrat på klappen.

Större julklapp än vad jag väntat mig.

Jag som verkligen är sämst på att stilla min nyfikenhet nästan hoppade med benen innan jag fått bort all tejp runt klappen. I lådan låg det ett stor julklapp inslagen av tomten kanske men mitt namn på adresslappen.

28a28b

Finaste gladaste ögonen på en tomte.

I min julklapp låg en så otroligt fin tomte i grått och lite grönt. Jag som tycker så mycket om mjuka stora tomtar blev så himla glad. Kul att Mirre visste att mina tomtar inte får vara röda. Jag har en stor fin tomten i rött men sedan har det fått blir grå och bruna.

28d28c

Trolltider tomte.

Min allra första tanke när jag tog upp honom ur paketen var att han var så lik den lille grå tomten som är vän med Dorabella i Trolltider. Trolltider som var och är fortfarande den bästa julkalendern genom alla mina dar. Lite extra kul när Mirre även hon associerade tomten till Trolltider.

28e28f

Vänner, det är redan torsdag. Alltså var har denna veckan tagit vägen? Det känns som den springer ifrån mig. Dags att göra lite torsdag nu då. Är ni redo för nu kör vi!!!!

Kram

33 thoughts on “Julklapp till bara mig.

Add yours

  1. Men vilken fin tomte! Tänkte också på Trolltider (måste se den igen!) när jag såg den. Gillar verkligen stilen. Kul att hon visste att tomtarna dina inte ska vara röda. 🙂

  2. Men så kul! Det bästa är ju när man blir överraskad & tomten var verkligen jätte fin!
    Ja helt sjukt hur den veckan gått fort 😳😊 kram önskar dig en fin dag

  3. Ihhh tack så fint inlägg, 😁 💕 och ja den var toksöt, 😁 Tack själv för min fina klapp, jag var oxå jätteivrig

  4. Vad snällt av henne. Trevligt att köpa julklappar till varandra =) hoppas du får en bra torsdag:)

  5. Men vilken fin tomte! En riktig sagotomte! Ingen dålig julklapp, så kul att bli överraskad ibland.🌸💕

  6. Oh, vad omtänksamt av Mirre. Den var ju superfin. Den är du verkligen värd! 😊

  7. Men så fin tomte, och vad sugen jag blev på att se trolltider igen. Såg den förra året, älskar julkalendrar och tittar på flera olika per år.

  8. Vilken fin och gullig tomte du fick!😁 Jag hade glömt Trolltider, men nu när jag läste detta kom jag ihåg att jag tyckte att den julkalendern var så bra och mysig!😊

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: