Jultröjan hemklickad.

Halloj.

Vet inte hur många år nu som jag sagt att i år ska jag verkligen köpa mig en riktig jultröja men alltid hoppat av de planerna i sista sekund. Men nu i år är det gjort. Min knallröda jultröja är hemklickad och ingen är väl gladare än jag.

Jultröjan hemklickad.

Nu är jag redo för alla julfester och glöggmys när jag äntligen köpt jultröjan. Minns hur jag tyckte det var gräsligt för några år sedan men som sagt det har nog hänt något med mig. Vad tror ni? Blir jag inte årets julren när jag bär denna tröjan?

28bbjul
Tröjan kommer från Gina Tricot och finns HÄR.

28ccjul

puss1

10 reaktioner till “Jultröjan hemklickad.

Lägg till

  1. Åh men gud så fin! Jag funderar också på att skaffa en jultröja men svårt att välja vilken man vill ha haha. Kul att du kom med ett supertips till mig på denna 🙂

    Gilla

  2. Jag tyckte det var supertöntigt förut med den här trenden med ”ugly christmas sweater” men nu tycker jag det verkar superkul. Skadar inte med lite skoj också ju på julen. 🙂
    Fast din tröja är supersöt!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: