City Hostel mitt i Stockholm.

” Inlägget är i samarbete med City Hostel ”

Hej Hej.

Mina fina jag tänkte på en sak nu i dessa julbordstider. Årets julbord brukar ju vara något som företagens kollegor längtar efter kanske under hela året vad vet jag. Många gånger blir det sent och några har kanske till och med några glas under västen. När festen är slut kommer den där känslan hur tar jag mig hem. Just i den stunden önskar nog många med mig att de som kommer utifrån stan hade bokat in sig på hotell. Visst kostar en hotellnatt pengar särskilt nu i juletider när hotellen vet att de kan ta bra betalt.

Vad gör man då?

city33

Man bokar in sig på Stockholm City Hostel.  Vandrarhemmet ligger på Fleminggatan 19  i korsningen Fleminggatan/Scheelegatan på Kungsholmen och har gångavstånd ner till Centralstationen.

startsidan_fasaden

Vem säger nej till att sova gott på ett bekvämt och billigt vandrarhem mitt i Stockholm? Hos City Hostel kan man välja att bo i sovsal eller i eget rum. De har rum för både stora och små sällskap. Toaletter, duschar och handfat är belägna i vandrarhemmets gemensamma utrymmen.

city1

Självklart val.

Vandrarhemmet City Hostel borde vara det självklara valet för dig som söker efter boende eller övernattning med bra läge till lågt pris i centrala Stockholm. Något som jag fastnade för var att alla de allmänna utrymmena är kameraövervakade för att uppnå maximal trygghet. Plus att City Hostel lever upp till Sveriges höga krav gällande brandskydd avseende hotellverksamhet. Toppen och tummen upp säger jag.

Ha det bäst.

Kramis.

” Inlägget är i samarbete med City Hostel ”

14 thoughts on “City Hostel mitt i Stockholm.

Add yours

  1. Ååh så bra inlägg! Tur att jag inte tänkt dricka på julbordet, och hade jag de bor jag nära. Men att det finns alternativ för alla är ju toppan. Dessutom såg det så mysigt ut! Kram <3

  2. Jag tycker att det är så bra att sånt här finns, när man bara vill ha en säng att sova i är det mindre kul att betala flera tusen för att ta in på hotell!

  3. Det är alltid bra att tänka på om man inte kan ta sig hem. Själv bor jag så centralt så oftast är det inget problem, annars bokar jag alltid hotell

  4. Det ser ju jättefint ut, hade ingen aning om att det fanns. Jag ska snart upp till Stockholm så jag får kolla in detta då. Kram

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: